Evenimentul Zilei > Actualitate > IPOTEZE ŞOCANTE ÎN CAZUL TÂNĂRULUI DECEDAT LA MAMAIA
IPOTEZE ŞOCANTE ÎN CAZUL TÂNĂRULUI DECEDAT LA MAMAIA

IPOTEZE ŞOCANTE ÎN CAZUL TÂNĂRULUI DECEDAT LA MAMAIA

Moartea suspectă a tânărului de 23 de ani decedat la Mamaia a pus pe gânduri o ţară întreagă. În toiul petrecerii, lui Marian Mezdrea i s-a făcut rău, a ieşit din club, iar la câteva minute s-a prăbuşit. Prietenii l-au găsit pe plajă, în apropierea locaţiei în care chefuiseră. Au sunat la 112, însă până la venirea ambulanţei şi-a dat ultima suflare. La două zile după nefericitul eveniment, noi ipoteze au ieşit la iveală în acest caz.

Pe 27 iulie, în jurul orei 3 dimineaţa, în staţiuniea Mamaia, un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare pe plajă, la câţiva metri de un club, unde se distrase alături de mai ulţi prieteni. Amicii lui l-au găsit zăcând pe jos. Au sunat la salvare, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au putut să-i salveze viaţa. Tânărul a murit în urma unui stop cardio-respirator. În acea seară, trupul neînsufleţit al lui Marian a fost dus la morga cimitirului central pentru necropsie, în condiţiile în care încă nu este cunoscută cauza decesului. Rezultatele analizelor vor fi gata într-o săptămâna, iar atunci se va afla ce a cauzat moartea tânărului.

Decesul lui Marian Mezdea din Capitală a stârnit controverse. Cei aflaţi la faţa locului nu exclud posibilitatea ca tânărul să fi consumat în cantităţi mari alcool cu energizant sau chiar să fi consumat droguri. Acestea sunt însă doar zvonuri. Raportul medicului legist va stabili adevărata cauză a morţii.

Şocant este că, potrivit apropiaţilor, înainte ca Marian să-şi dea ultima suflare, bodyguarzii clubului în care s-a distrat l-ar fi aruncat în piscină să se răcorească şi i-ar fi pus gheaţă pe piept.

"În momentul în care el a leşinat, noi eram în club şi stăteam pe lângă piscină pentru că era foarte cald. Bodyguarzii l-au udat, l-au luat şi l-au pus în piscina aia şi au pus gheaţă pe el. A stat vreo zece minute întins pe jos", a povestit pentru wowbiz.ro una dintre prietenele tânărului.

Medicii nu exclud nicio variantă în acest caz. Rezultatul examenului toxicologic va veni peste o săptămână. O problemă pe care legiştii o ridică este consumul de alcool contrafăcut, care conţine o cantitate mare de metanol, o substanţă care poate fi letală.

"Nu exludem nicio cauză de moarte de la o astfel de afecţiune, care poate să se recompenseze în condiţii de epuizare, consum de alcool şi energizante, până la intoxicaţie acută, inclusiv cu substante psihoactive", a declarat Mihai Oniciu, director IML Constanţa.

Trupul lui Marian, depus la capelă în Capitală

Moartea tânărului a şocat o ţară întreagă. Familia e distrusă şi nimeni nu se aştepta la tragedie. Trupul fără suflare a fost depus la o capelă din Capitală, unde poate fi vizitat de rude şi prieteni. Accesul în biserică a fost interzis, mai ales că în presă s-a vehiculat că Marian ar fi consumat droguri în noaptea în care a murit.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: