IPOTEZĂ ȘOCANTĂ despre moartea lui Hitler. FOTOGRAFIA care DEMONSTREAZĂ că a fugit în America de Sud

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ despre moartea lui Hitler. FOTOGRAFIA care DEMONSTREAZĂ că a fugit în America de Sud

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias pretinde că a găsit fotografie care dovedește că Hitler a fugit în America de Sud, acolo unde a mai trăit până la 95 de ani.

Potrivit lui Dias, Hitler ar fi fugit din Berlin până în Argentina, apoi în Paraguay, apoi în Brazilia, țară în care s-a și stabilit. Liderul nazist ar fi locuit în Brazilia într-un orășel situat în apropierea graniței cu Bolivia. El ar fi avut chiar și o iubită de culoare, pe care a ales-o pentru a nu da de bănuit cu privire la trecutul său. În cartea intitulată ”Hitler în Brazilia - Viața și moartea lui”, Simoni Renee Guerreiro Dias a publicat o fotografie care demonstrează că Hitler a trăit alături de o negresă în orașul Nossa Senhora do Livramento. Se pare că Hitler a reușit să fugă din Germania în 1945 și a murit în 1984, la 95 de ani. Scriitoarea intenționează să aducă și mai multe dovezi care să-i sprijine teoria. Ea plănuiește să facă teste ADN pentru a demonstra că în mormântul din Leipzig nu sunt de fapt rămășițele liderului german. Potrivit istoricilor, Adolf Hitler s-a sinucis în 1945 în buncărul său din Berlin, însă de-a lungul timpului, au fost vehiculate numeroase teorii cu privire la moartea sa. Ipoteza evadării lui Hitler nu este singulară în istorie, cărţi despre fuga nazistului în America de Sud existând încă din 1953.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Unde era Victor Ponta în timpul tragediei? Cum unde era?! La televizor!
  • Cea de-a doua monarhie a României este alcătuită din urmașii unui domnitor
TOP 3 ARTICOLE:
  • SCANDAL. Vedetă DISTRUSĂ: Mesajele UMILITOARE şi incendiare dintre ea şi IUBIT / GALERIE FOTO
  • Oamenii se TEM să iasă din case. Creatura ORIBILĂ care TERORIZEAZĂ lumea. Există MARTORI / VIDEO
  • Un miliardar chinez oferă 100 MILIOANE de euro celui care îi va SEDUCE fiica. VEZI cum arată tânără | GALERIE FOTO