Iată mesajul integral al lui Ionuţ Stroe postat pe Facebook

„Astăzi, încă o dovadă că dacă PSD s-ar reforma cu adevărat ar ajunge în fapt să dispară cu totul.

E dificil pentru oricie politician să își asume și să își digere înfrângerea, când alegătorii îl sancționează atât de dur, așa cum au făcut românii cu PSD-ALDE în 26 mai. Este până la un punct firesc … Dar văd că pentru PSD și ALDE, pentru doamna Olguța Vasilescu, în particular, sau pentru domnul Călin Popescu Tăriceanu este chiar imposibil să își asume orice răspundere.

Deși PSD-iștii ne spun pe toate gurile că „au înțeles mesajul din 26 mai”, iată că nu a durat mult și au inventat un subiect de cancan, poate-poate se mai spală de păcate: spun ei că sunt nereguli la numărarea voturilor, la listele suplimentare și că rezultatul final e suspect (sic!). Domnul Fifor, noul purtător de cuvânt PSD, de anunță că PSD vrea chiar și Comisie de Anchetă în Parlament!

Nu este decât același mod tendențios și hilar de a arunca vina pierderii alegerilor pe tot felul de fantome. În 2014, când au pierdut prezidențialele la 1 milion de voturi, au dat vina pe „facebook” și pe tot felul de conspirații. Când lumea ieșea în stradă la OUG13 l-au inventat pe Soros; și tot așa.

PSD nu s-a schimbat cu nimic și se face că nu înțelege nimic, vrea să distragă atenția. Este o iluzie totală reformarea acestui partid și a satelitului său, ALDE”, a postat pe Facebook

 

Te-ar putea interesa și: