Evenimentul Zilei > Sport > Ionuţ Negoiță se zbate pentru tinerii lui Dinamo
Ionuţ Negoiță se zbate pentru tinerii lui Dinamo

Ionuţ Negoiță se zbate pentru tinerii lui Dinamo

Finanţatorul din Ştefan cel Mare a anunţat că vrea 100% din drepturile lui Dorin Rotariu şi că va încerca să anuleze suspendarea lui Valentin Lazăr.

În prezent, Dinamo deţine doar 50% din drepturile federative ale lui Dorin Rotariu, restul de 50% fiind deţinute de fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu. Ionuţ Negoiță a explicat cum vor proceda „roș-albii" în cazul jucătorului de 18 ani: „Rotariu are contract 5 ani cu Dinamo, clubul i-a dat o şansă mare să joace şi să se afirme. În următorii 5 ani, el depinde de Dinamo, nimeni nu poate decide altceva. Vom face eforturi să recuperăm şi ceilalţi 50%".Patronul lui Dinamo urmează să poarte negocieri cu Marian Iancu pentru a cumpăra şi restul de procente. 

Recurs pentru Valentin Lazăr

Ionuţ Negoiţă a contestat vehement sancţiunea primită de Valentin Lazăr şi a anunţat că va încerca să-i anuleze suspendarea de două etape: „Noi am făcut un fel de recurs, pentru că nu mi se pare în regulă ca un jucător care a fost agresat să fie suspendat. Asta doar pentru că cineva a spus că ar fi înjurat". Mijlocaşul a primit sancţiunea după altercaţia cu Dani Coman, de la finalul meciului Dinamo – Astra, scor 2-0.