Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionuț Dolănescu RUPE TĂCEREA. Dezvălurile CUTREMURĂTOARE făcute de către fiul îndărgitului artist
Ionuț Dolănescu RUPE TĂCEREA. Dezvălurile CUTREMURĂTOARE făcute de către fiul îndărgitului artist

Ionuț Dolănescu RUPE TĂCEREA. Dezvălurile CUTREMURĂTOARE făcute de către fiul îndărgitului artist

Ionuţ Dolănescu face dezvăluiri cutremurătoare chiar din casa moştenită de la celebrul său tată, Ion Dolănescu! Artistul a oferit detalii neştiute despre relaţia părinţilor, și despre averea mostenită!

Ionuț Dolănescu se bucură de o celebritate similar cu cea a părinților lui Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu. De ani buni trăiește visul american și are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz,scrie a1.ro

 

Ionuț Dolănescu a fost vizitat la reședința lui de către Adriana Bahmuţeanu, iar cu această ocazie, artistul a făcut mărturisiri incredibile despre viaţa sa, dar și despre fratele sau Dragoș, Maria Ciobanu și regretatul artist!

 

„Iert, dar nu uit! Nu vreau să mă împac cu Dragoș. I-am salvat viața lui Dragoș, i-am botezat copilul și tot eu l-am împăcat pe Dragoș cu tata. El a vândut bunurile tatei, urmează acum să vândă și terenurile”, a declarat Ionuț Dolănescu „Nu mi-a fost ușor să fiu fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu. Tata mă iubea atât de mult încat a devenit posesiv. Nu mă lăsa să o văd pe mama! S-a suparat atunci cand am vrut să o cunosc. După ce ei s-au certat nu și-au mai vorbit vreo 30 de ani. Mama a suferit foarte mult că nu m-a crescut…Tata a murit împăcat. Înainte cu câteva zile să se prapădească, tata mi-a cazut țn brațe!”
 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: