Evenimentul Zilei > Sport > Ionel Gane concediat de la Dinamo. Suporterii au decis: „Căutăm antrenor”
Ionel Gane concediat de la Dinamo. Suporterii au decis: „Căutăm antrenor”

Ionel Gane concediat de la Dinamo. Suporterii au decis: „Căutăm antrenor”

Antrenorul Ionel Gane va fi concediat de la Dinamo București din cauza rezultatelor proaste pe care le-a obținut în ultimele meciuri pe care echipa le-a disputat în Liga 1.

Antrenorul Ionel Gane (foto) a pierdut încrederea suporterilor lui Dinamo. Acesta nu mai este dorit la echipă după meciurile proaste ale echipei, din Liga 1. Într-un anunț pe contul de Facebook, fanii dinamoviști au anunțat că sunt în căutarea altui technician.

„Deschideţi ochii, fraţilor! Dinamo va trăi prin noi sau va muri sub ochii noştri indiferenţi. În mai puţin de 3 (trei) săptămâni! P.S.: Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, se arată în postarea de pe Facebook.

Mesajul a fost urcat de reprezentanții grupări Peluza „Cătălin Hîldan”, pe Facebook. Ei au făcut postarea chiar înainte de meciul pe care echipa lor favorită îl va disputa cu revelația campionatului. Este vorba despre echipa FC Argeș.

Dinamoviștii ar dori ca echipa să fie preluată, ca antrenor, de Mircea Rednic. Acesta nu vrea să revină în Ștefan cel Mare din cauza instabilității cu care se confruntă clubul.

Astfel, pe lângă problemele pe care le au în legătură cu tehnicicianul, suporterii mai au o grijă. Așa cum au scris în postarea de pe Facebook, ei caută bani pentru a obține licența. Ei trag speranță că vor câștiga o sumă importantă din amicalul pe care Dinamo îl va disputa cu Dinamo Kiev.

Ionel Gane concediat de la Dinamo

Dat fiind că au ratat Liga 1, aflându-se în subsolul clasamentului, dinamoviștii își pun speranța în Cupa României. Acesta este și motivul pentru care își doresc un alt antrenor care să repună echipa pe linia de plutire.

Tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României va avea loc marți, 16 martie. Evenimentul se va desfășura, de la ora 11.00, în sala „Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului. Cele patru echipe rămase în competiție vor fi introduse într-o singură urnă. Acestea sunt Viitorul Pandurii, din liga secundă, Dinamo, Astra și U Craiova.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în perioada 13-15 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: