Evenimentul Zilei > Monden > Ion Ion Ţiriac a sărutat-o pe Ileana Lazariuc când Sorana Cîrstea era la Montreal. Şi a mai fost ceva!
Ion Ion Ţiriac a sărutat-o pe Ileana Lazariuc când Sorana Cîrstea era la Montreal. Şi a mai fost ceva!

Ion Ion Ţiriac a sărutat-o pe Ileana Lazariuc când Sorana Cîrstea era la Montreal. Şi a mai fost ceva!

Fiul miliardarului Ion Ţiriac, Ion Ion, a fost în centrul atenţiei recent, când paparazzii l-au surprins sărutând-o pe fosta soţie, Ileana Lazariuc, cu doar câteva zile înainte de victoria pe care actuala iubită, Sorana Cîrstea, a obţinut-o în primul tur la Montreal, fază în care a trecut de americana Alison Riske cu 6-3, 6-4.

Ce-i drept, moştenitorul imperiului financiar al lui Ion Ţiriac şi-a sărutat fosta soţie pe frunte. Imaginile au fost surprinse când cei doi ieşeau dintr-o clinică situată în nordul Bucureştiului.

Astfel, chiar dacă au divorţat în 2017, după 17 ani de relaţie, Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc arată că au păstrat o relaţie foarte apropiată. O dovadă în acest sens o reprezintă şi gestul pe care fiul miliardarului l-a făcut pe stradă, în faţa clinicii.

Ion Ion Ţiriac

Profitând de o glumă, Ţiriac jr. i-a arătat gestul mijlociu celei care s-a lansat în showbizul românesc fiind fotomodel şi cântăreaţă, la fel ca mama ei, Anastasia Lazariuc.

Între cei doi au fost şi mai multe îmbrăţişări. Încă un gest care demonstrează că doi adulţi se pot înţelege foarte bine chiar şi după ce divorţează. În acest context, trebuie spus că Ileana şi Ţiriac jr. au doi băieţi împreună: Alexandru (13 ani) şi pe Nicholas Noah (12 ani),

Ileana Lazariuc

La plecare, moldoveanca a urcat într-o maşină de lux în valoare de 400.000 de euro. Practic, încă un semn al aprecierii pe care Ion Ion Ţiriac i-o arată şi în prezent. „În plină stradă, miliardarul a sărutat-o protector pe frunte, la ieşirea dintr-un spital aflat în nordul Bucureştiului”, notează click.ro.

Conform jurnaliştilor de la ziarulatac.ro, după divorț, Ileana Lazariuc ar fi primit un milion de euro şi un apartament în valoare de aproximativ două milioane de euro pe bulevardul Vincent Auriol, situat în centrul Parisului.

Frumoasa moldoveancă ar mai fi primit 7.000 de euro pe lună pentru întreținerea copiilor. În schimb, Ileana nu are voie să dezvăluie niciun detaliu despre familia Ţiriac.

Sorana

Rămâne de văzut dacă gesturile amintite vor avea vreun impact în relaţia pe care Ion Ion (44 de ani) o are cu jucătoare de tenis Sorana Cîrstea (31 de ani). Conform playsport.ro, Sori (40 WTA) n-a avut emoţii prea mari în meciul cu Alison Riske (37 WTA).

„Sorana și-a adjudecat primul set în 44 de minute, cu scorul de 6-3. Și în actul secund a început la fel de bine pentru Sorana, care a condus cu 2-0 şi 3-1. Românca a câștigat setul 2 cu scorul de 6-4”, notează sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: