Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea medicală. Este tragedia momentului. „Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag”
Doliu în lumea medicală. Este tragedia momentului. „Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag”

Doliu în lumea medicală. Este tragedia momentului. „Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag”

Tragedie în lumea medicală. Ion Cucu, un chirurg renumit,m s-a stins din viață în urma unui teribil accident rutier.

„O veste prea dureroasă şi o pierdere imensă pentru întreaga echipă. Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical – chirurgul Ion Cucu. Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag, lăsându-ne un gol imens. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a fost mesajul transmis de colegii chirurgului Ion Cucu, după decesul medicului, scrie Wowbiz.

Moartea sa i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Sute de comentarii au apărut pe Facebook după anunțul decesului renumitului chirurg.

A plecat prea devreme, și cel mai trist este că nu a reușit să-și ducă fetele la altar, să se bucure de succesele lor atât de mari, păcat… Trist, condoleanțe familiei”, a scris cineva.

„Un om deosebit și un chirurg cu mâini de aur. Ne va lipsi. Sper ca pentru tot ce-a făcut pentru oameni Dumnezeu să-l primească în rai. Condoleanțe familiei”, a fost un alt mesaj.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: