Gândul de la ora 11.00. Strategul lui Victor Ponta declanșează Operațiunea cu nume de cod Parfumarea lui Dan Voiculescu!

Gândul de la ora 11.00. Strategul lui Victor Ponta declanșează Operațiunea cu nume de cod Parfumarea lui Dan Voiculescu!

Bogdan Teodorescu, salariatul lui Victor Ponta, un tip nici cal, nici măgar, deși are patru picioare, e cel care a impus iresponsabilului vesel strategia otova Jos Băsescu! tot timpul, chiar și în zilele de incontinență urinară.

Un interviu acordat Ziare.com dezvăluie campania pe care o declanșa de USD în perioada următoare de albire a lui Dan Voiculescu. Cel condamnat la cinci ani închisoare cu executare pentru jefuirea avuției naționale va deveni mai cinstit decît Apostolul Pavel. Cel dovedit ca turnător al familiei va deveni un martir al luptei anticomuniste. Operațiunea, avînd nume de cod, Operațiunea Parfumarea lui Dan Voiculescu, debutează cu acest interviu al lui Bogdan Teodorescu,   colaborator al Trustului Intact. Lesne de observat,  în citatul de mai jos, punerea la lucru a minciunii tupeiste, ridicate de Victor Ponta la rangul de politică de stat: ”Rolul lui Dan Voiculescu este un rol foarte simplu, cel al personajului care ar putea sa devina inamicul perfect. Exista mai multe teorii, una dintre ele este faimoasa, este enuntata de Goethe in Faust, care spune “Desfigureaza-l si apoi prezinta-l lumii ca pe un monstru”. El a fost tinta unor atacuri de-a lungul vietii domniei sale si opinia publica este impartita in ceea ce il priveste. Domnia sa are niste adversari foarte solizi si un intreg concert prezidential care il prezinta de atata vreme ca fiind sursa tuturor relelor din Romania. Evident, in fata unei asemenea povesti, sunt oameni care cred si oameni care nu cred. Dupa parerea mea, domnia sa este introdus artificial in acest joc, tocmai datorita acestei realitati, de a atrage antipatii din partea unui anumit grup. Eu cred ca domnul Dan Voiculescu este bagat nu fiindca a avut un merit in numirea sau nenumirea, nominalizarea sau nenominalizarea lui Daniel Constantin, ci fiindca e foarte confortabil sa il prezinti ca inamic.”