Evenimentul Zilei > Politica > VERDICT pentru IOHANNIS. TEODOROVICI a vorbit despre RAPORTUL privind CASA din SIBIU
VERDICT pentru IOHANNIS. TEODOROVICI a vorbit despre RAPORTUL privind CASA din SIBIU

VERDICT pentru IOHANNIS. TEODOROVICI a vorbit despre RAPORTUL privind CASA din SIBIU

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a făcut declarații la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, cu privire la raportul despre casa din Sibiu a Președintelui Klaus Iohannis

Ministrul Teodorovici a declarat că a primit raportul de la Ministerul Justiției în care se demonstrează că notarul Cornelia Popa, cea care a făcut actele casei lui Klaus Iohannis din Sibiu, a procedat corect.

„Am primit de la Ministerul Justiției un raport în care se arată că notarul de la Sibiu a procedat corect în acest caz”, a spus Teodorovici.

În luna august, Teodorovici declara că a cerut un control al Ministerului Justiției pentru confirmarea temeiului legal al notarului de a suspenda acțiunea.

"Casa respectivă, pentru care s-a încasat o chirie, ea e undeva la domnul președinte. Când am cerut notarului de la Sibiu să facă acel înscris în cartea funciară, în 2016, atunci s-a suspendat acea acțiune de către notar, spunând că pe rolul Curții de la Hunedoara există două procese și când acea instanță va hotârî, atunci se va decide. Noi am cerut Ministerului Justiției să ne confirme dacă acel notar a avut temei legal să suspende acea acțiune”, spunea Teodorovici, în august.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: