„Niste europarlamentari români trădători au votat chiar în preajma Centenarului împotriva țării noastre. Nu au avut nicio ezitare. Ei vor ca în continuare România sa rămână acolo, să rămână MCV-ul…până atunci când vin ei la putere…guvernul de tehnocrați”. Deasupra acestor cetățeni români europarlamentari se află Iohannis, care spune că România nu este pregatită să preia conducerea rotativă a UE. Acesta este un act de trădare națională. Dle Draghici, împreună cu dl Iordache, și cu sprijinul dlui Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis”, a punctat Dragnea.

Dragnea LOVEȘTE DUR în INAMICI: „PSD este supus unui ASALT constant” Iohannis, ACUZAT de ÎNALTĂ TRĂDARE – UPDATE

Redăm mai jos ce spune Constituția României, în legătură cu acest subiect: 

"Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.

(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.

(4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare", se arată în Constituție. 

 

Te-ar putea interesa și: