El pledează pentru votarea cu „Da” pentru cele două întrebări pe tema justiției, adăugând că „toți ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului”.

„Dragi români, cu toții ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat Da pentru România europeană, pentru România pe care o iubim, țara oamenilor cinstiți și integri, în care nimeni nu este mai presus de lege! Votați Da la referendum și nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru! Românii votează, pentru că românii contează!”, este mesajul lui Klaus Iohannis.

Pe 26 mai, românii sunt chemați la referendumul pe tema justiției, în aceeași zi cu alegerile europarlamentare. Cetățenii vor răspunde la două întrebări cu Da sau Nu.

1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2. Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare cu extindere dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională

 

 

Te-ar putea interesa și: