Povestea lor de dragoste s-a sfârșit, dar a lăsat loc unui conflict deschis.

Cengiz Şıklaroğlu susține că Ioana Filimon s-ar fi lăsat filmată în timpul unei „partide în 3”, notează cancan.ro

Tânăra brunetă care „joacă la dublu” alături de doi reprezentanți ai sexului tare seamănă izbitor cu fosta Miss România.

„Cred că este o fată bună. Eu am 36 de ani și îmi doresc să mă căsătoresc și să am un copil. Am nevoie de o familie. Cred că Ioana este potrivită pentru că o iubesc… Ioana are chip de înger, dar, de fapt, este o diavoliță! Am primit un video cu ea în timp ce se iubește cu doi bărbați. Sunt foarte îngrijorat și stupefiat. Vreau să uit trecutul Ioanei, dar imaginile cu sexul în grup nu se pot uita ușor. Acest video e făcut  în urmă cu ceva timp, din vremea «Ferma». Urăsc și vreau să termin definitiv această relație”, a declarat milionarul Cengiz Şıklaroğlu.

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul din Turcia care, până de curând, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu concurenta-vedetă de la PRO TV, a făcut și alte declarații explozive

 

„O să depun plângere penală împotriva Ioanei pentru că mi-a luat banii și inelul. Este o mincinoasă și trebuie să plătească pentru ce a făcut. Iar firmele care vor cumpăra inelul de la Ioana, dacă ea are de gând să-l vândă, o să le acționez în judecată pentru furt. Inelul pe care am dat 27.000 de dolari îmi aparține. Îi fac plângere la Poliție fiindcă trebuie să răspundă în fața legii pentru furt”,  a spus Cengiz Şıklaroğlu pentru cancan.ro.

„Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran. (…) Mi-a luat banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine.

Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă”, a mai mărturisit afaceristul, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: