Evenimentul Zilei > Justitie > Ioan Mircea Pașcu ATAC la BAIONETĂ la adresa COMISIEI de la VENEȚIA
Ioan Mircea Pașcu ATAC la BAIONETĂ la adresa COMISIEI de la VENEȚIA

Ioan Mircea Pașcu ATAC la BAIONETĂ la adresa COMISIEI de la VENEȚIA

Vice-președintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu sugerează, într-o postare publicată pe Facebook, că statul paralel susține Comisia de la Veneția, acesta fiind motivul pentru care raportul preliminar întocmit de Comisie este atât de critic.

Într-o postare pe Facebook, Ioan Mircea Pașcu spune:„V-ați întrebat de ce recentul Raportul ‘critic’ al Comisiei este unul special numit ‘preliminar/intermediar’?

Simplu, pentru că autorul, recte Comisia de la Veneția, nu își permite să scrie asemenea lucruri în raportul oficial!

De ce? Pentru că, în raportul oficial, autorii nu își pot depăși atribuțiile, care exclud afirmațiile police, nesusținute juridic, dintr-un raport ‘preliminar/intermediar’ …

Aceasta este o confirmare ca inițiativa acestui raport “preliminar/intermediar” este politica, provine din țara și este destinată exclusiv consumului politic intern!

De aceea a și fost tratat, pe buna dreptate, ca atare de instituțiile serioase din România. A fost o mișcare la “iuțeală de mâna și nebăgare de seama”, menită să ofere muniție apărătorilor statului paralel, “paralelilor”, cum le putem spune pe scurt. Cu același succes ca altele de același gen …

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.