Evenimentul Zilei > Monden > Terapie anti-ciclon. Invazie de vedete dezbrăcate pe rețelele de socializare. Galerie Foto
Terapie anti-ciclon. Invazie de vedete dezbrăcate pe rețelele de socializare. Galerie Foto

Terapie anti-ciclon. Invazie de vedete dezbrăcate pe rețelele de socializare. Galerie Foto

În ciuda vremii de afară, mai mult dive din România țin treaz interesul fanilor pentru mare, plajă, piscină și costume de baie. O postare a Antoniei a făcut furori.

România este marcată de vreme rea, de zile bune și se află sub asaltul ploilor torențiale. În ciuda intemperiilor meteorologice, câteva dive au aprins imaginația fanilor, pe rețelele de socializare și au pozat în ținute extrem de sexy. Adică, în costume de baie, numai bune de îmbrăcat în zilele însorite și toride, la plajă sau pe marginea piscinei.

Antonia a avut o postare explozivă pe contul de Instagram. Un sondaj de opinie făcut de cântăreață printre urmăritori. Au existat și critici care nu au gusta pozele

De departe, una dintre postările cele mai incendiare i-a aparținut Antoniei. Cântăreața a pozat sexy, spre deliciul fanilor, pe care i-a întrebat la postarea publicată pe contul de Instagram: „Wich swimsuit is your fav??” (n.r. – Care costum de baie este favoritul vostru?)

În 16 ore de la lansarea pe rețeaua de socializare, cântăreața a adunat peste 70.000 de aprecieri și peste 500 de comentarii. „La cât ești de frumoasă, ești o perlă prețioasă”, „Le ador pe toate trei”, „Ești super de furmoasă”, „Ești insuportabil de frumoasă”, au fost câteva dintre mesajele apreciative lăsate de fanii Antoniei.

Au fost și persoane care au criticat-o pe vedetă din cauza pozelor prea îndrăznețe. „A rămas Velea fără bani și te-a pus să postezi în costum de baie?” „Cred că cei mai fericiți sunt copiii tăi când se uită pe Instagram”, au spus doi dintre internauți, la postarea respectivă.

La capitolul poze în costum de baie, în contrast cu vremea de afară, excelează și alte dive din România. Cântăreața Inna a ales să se pozeze pe marginea unei piscine.

Inna

Cristina Dorobanțu, la fel, dar a încălțat o pereche de pantofi cu toc.

Claudia Neghină a probat un costum de baie acasă

Mădălina Ghenea, o femeie cunoscută pe plan internațional

Roxana Vancea își etalează corpul și costumul de baie la malul mării