Evenimentul Zilei > Actualitate > INVAZIA ŞOBOLANILOR a stârnit ALERTA în rândul autorităţilor. A fost capturat un MONSTRU IMENS, iar statisticile anunţă un PERICOL IMENS pentru SĂNĂTATEA PUBLICĂ. Număr-record al rozătoarelor
INVAZIA ŞOBOLANILOR a stârnit ALERTA în rândul autorităţilor. A fost capturat un MONSTRU IMENS, iar statisticile anunţă un PERICOL IMENS pentru SĂNĂTATEA PUBLICĂ. Număr-record al rozătoarelor

INVAZIA ŞOBOLANILOR a stârnit ALERTA în rândul autorităţilor. A fost capturat un MONSTRU IMENS, iar statisticile anunţă un PERICOL IMENS pentru SĂNĂTATEA PUBLICĂ. Număr-record al rozătoarelor

Invazia şobolanilor a stârnit alerta în rândul autorităţilor. Numărul rozătoarelor a ajuns la 200 de milioane

Capturarea unui şobolan imens a generat panică şi groază, conform jurnaliştilor de la The Sun. Specialistul în capturarea şi lichidarea rozătoarelor, Terry Walker, a prins un exemplar mai mare decât o pisică în Poole, (Dorset, Anglia), iar specialiştii în sănătate publică au intrat în alertă după acest eveniment.

Walker a spus că niciodată în cei 20 de ani de carieră nu a prins un şobolan atât de mare: “Te poţi forţa pentru a găsit un specialist care a găsit unul mai mare. Sunt pe forumurile de specialitate şi majoritatea celor întrebaţi sunt de acord că este cel mai mare şobolan din Marea Britanie. Este cel mai mare pe care l-am prins vreodată.”

Experţii cred că rozătoarele devin din ce în ce mai mari pentru că au dezvoltat rezistenţă la otrava specială folosită pentru exterminarea lor. Astfel, există temeri despre o cifră-record în ceea ce priveşte şobolanii.
În această iarnă, numărul lor ar putea ajunge la 200.000.000 în Marea Britanie.

Fecalele şobolanilor sunt foarte periculoase pentru sănătatea oamenilor, întrucât pot genera multe boli grave. Pentru a evita pericolele, autorităţile pregătesc otrăvuri şi mai puternice.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.