Doar copiii care participă activ la ceremonie, au voie, dar subliniază ferm: atât cât își vor face rolul. Fiecare dintre ei va fi apoi îndepărtat într-un loc anume, înainte de începerea ceremoniei rezervate doar pentru adulți.

Negociere furtunoasă

Mesajul era clar, dar, se pare, că nu a ajuns la toți prietenii familiei. Sau nu fost înțeles. Un cuplu s-a prezentat la nuntă cu cei doi copii ai lor: un bebeluș și unul de 3 ani, chiar în timpul schimbului de jurăminte. Inițial, deși nemulțumită, dar ocupată cu problemele nunții, nu a avut timp să vorbească cu cei doi părinți. Dar, în timpul petrecerii, a trimis pe organizatorul nunții, să le atragă atenția că au încălcat regulile stabilite inițial privind prezența copiilor la festivitate. Ofensat, cuplul a declarat organizatorului că este capabil să aibă grijă de propriile sale progenituri. Organizatorul a încercat să negocieze în zadar cu părinții…a trebuit să intervină mireasa cerând micului "trib" să plece.

Internauții, ca de obicei, împărțiți în două tabere

Pe web, postarea miresei a generat mii de reacții. "Am greșit?", A întrebat mireasa pe internauți. Numeroși utilizatori s-au declarat de acord cu ea spunând că soţii trebuie să respecte dorința noului cuplu și să nu insiste cu prezența copiilor la eveniment. Alții au declarat că mireasa trebuia să nu se ocupe de micuții care de fapt erau doar doi în mijlocul atâtor adulți și ar fi putut evita astfel inconvenientul care a dus la gonirea  familiei respective … Ceea ce nu aflăm încă este motivul pentru care prezența copiilor la acea nuntă ar fi dăunat unirii celor doi viitori soți, notează 20minutes.

 

Te-ar putea interesa și: