Annabella Scirra a povestit în fața instanței cum mogulul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai premiaţi şi apreciaţi producători hollywoodieni, a luat cina cu ea, a condus-o acasă, apoi s-a întors în apartamentul ei, a intrat cu forţa, a dus-o în dormitor şi a violat-o.

„Am încercat să-l împing de pe mine. L-am lovit cu mâinile şi picioarele” a relatat actriţa de 59 de ani.

„Mi-a pus mâinile pe cap pentru a mă ține nemișcată, iar el s-a pus deasupra mea și m-a violat. A fost atât de dezgustător încât tot corpul meu a început să tremure”, a spus actrița Annabella Sciorra, potrivit unei relatări pe Twitter a lui New York Daily News.

Annabella Sciorra și-a amintit că s-a trezit câteva minute mai târziu, după o perioadă de leșin când a simțit că  HarveyWeinstein începuse să efectueze sex oral asupra ei, după care acesta i-a spus: „Asta este pentru tine”.

Câteva zile mai târziu, după ce l-a confruntat cu Harvey Weinstein asupra acțiunilor sale, Annabella Sciorra spune că răspunsul său a fost: „Asta spun toate fetele catolice drăguțe”. Apoi s-a aplecat spre mine și mi-a spus: „Aceasta rămâne între mine și tine. A fost foarte amenințător „. Ea a susținut că „ochii lui s-au întunecat” și ea a crezut că o va lovi.

Acest incident, care s-a întâmplat fie la sfârșitul anului 1993, fie la începutul anului 1994, nu a fost singura întâlnire pe care Sciorra spune că a avut-o cu Weinstein. Potrivit lui New York Daily News , „Sciorra a descris un incident în 1997, când Weinstein a venit în camera ei de hotel, fără să aibă altceva decât lenjeria de corp”, cu o sticlă de ulei pentru bebeluși într-o mână și o casetă video în cealaltă. ” Ea a spus de data aceasta, că a putut să-l convingă să plece „.

Deși Annabella Sciorra nu a reclamat incidentul la poliție la acea vreme, ea a descris modul în care incidentul a traumatizat-o și i-a schimbat personalitatea. Ea susține că Harvey Weinstein a încetat să-i mai propună roluri ani buni, iar prietena ei, Rosie Perez, a declarat pentru The New Yorker că Sciorra „a început să acționeze ciudat și să devină extrem de retrasă”.

Te-ar putea interesa și: