Interviul lui Oprah cu Meghan şi Harry, zguduie din temelii Palatul Regal. Experţii nu sunt de acord cu Oprah. Mai ales atunci când sugerează că: „Regina este ca un șef al mafiei care a redus-o la tăcere pe Meghan”. Iar Palatul „ar trebui să fie îngrijorat” din pricina interviului.
Reamintim că Harry și Meghan au acordat un interviu lui Oprah care va fi digfuzat la CBS pe 7 martie 

Interviul lui Oprah cu Meghan şi Harry, zguduie din temelii Palatul Regal: „Regina este un șef al mafiei… ”

„Regina nu este Don Corleone”, au declarat experţii regale, furioşi pe Oprah. Afirmația lui Oprah că Meghan a fost „redusă la tăcere” de Coroană este „ridicolă. O descrie nedrept pe Regină. Ca pe un cap al mafiei precum Don Corleone. Palatul Buckingham ar trebui, de asemenea, să fie „speriat”, mai declară experţii.
În timp ce Oprah sugereazăcă Meghan a avut un tratament odios la Palat, Harry  susține că a emigrat în Los Angeles de teamă ca „istoria să nu se repete”. Făcând referire la moartea prinţesei Diana.
Sursa foto: CBS 

Oprah le promite telespectatorilor că vor exista dezvăluiri „șocante”

Vestea vine ca o bombă peste britanici. Au fost deja avertizați să „se aşeze comod în canapele” duminică. Deoarece  vine interviul de două ore. Şi, se presupune că va fi urmărit de zeci de milioane de oameni la nivel mondial.

Robert Jobson, un biograf al prințului Charles și al ducelui de Edinburgh, a declarat că interviul ar fi plin de „prostii melodramatice”.

El a spus: „Regina și Familia Regală nu sunt familia Corleone din Windsor. Nu există oameni reduşi la tăcere. Meghan a fost întotdeauna protejată de o echipă de ofițeri de la Scotland Yard. Din fericire, nu a fost niciodată în pericol fizic și Harry știe asta. A vorbi despre a fi „redus la tăcere” este doar ridicol.

Un alt critic a postat în mod sarcastic: „A fost atât de greu să ne mutăm în casa noastră de 11 milioane de dolari. Să semnăm acorduri uriașe cu Netflix și Spotify…”.

În timpul interviului la CBS vor fi reclame de 30 de secunde prime time care, se crede, că va costa aproximativ 200.000 de dolari.

Potrivit Page Six, cei doi nu vor fi plătiţi pentru interviul cu Oprah. Dar experții consideră că face parte din planul lor de a construi un brand de miliarde de dolari în SUA. Mai ales după ce au semnat mega-acorduri cu Netflix și Spotify în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari.

În timpul interviului, Meghan vizibilă gravidă, a purtat o rochie neagră Armani de 4.700 de dolari și o brățară de 13.000 de lire sterline. Bijuteria a aparținut  Prinţesei Diana, scrie Express.