Evenimentul Zilei > EVZ Play > Interviu-eveniment pe EVZ PLAY de la ora 14.00. Omul care afirmă: „Pentru mine Pacepa a fost un ocrotitor din umbră!”
Interviu-eveniment pe EVZ PLAY de la ora 14.00. Omul care afirmă: „Pentru mine Pacepa a fost un ocrotitor din umbră!”

Interviu-eveniment pe EVZ PLAY de la ora 14.00. Omul care afirmă: „Pentru mine Pacepa a fost un ocrotitor din umbră!”

Interviu-eveniment pe EVZ PLAY de la ora 14.00. Omul care afirmă: „Pentru mine Pacepa a fost un ocrotitor din umbră!” este invitatul lui Alecu Racoviceanu.

EVZ PLAY transmite un interviu eveniment cu un cunoscut personaj din România care a afirmat la moartea lui Ioan Mihai Pacepa:

„Pentru mine a fost un ocrotitor din umbră și nu a ezitat să sune în România atunci când am avut momente mai nefericite în viață.”

Află din transmisiunea în direct pe Facebook și de pe canalul nostru de Youtube cine este personajul, dintr-un dialog cu Alecu Racoviceanu.

De asemenea veți afla amănunte senzaționale despre viața dusă în SUA de generalul care a schimbat trei identități după ce a fugit din România.

Cum comunica, cum își organiza întâlnirile.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: