Evenimentul Zilei > Monden > Ținuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei le-a înveselit ziua românilor. Cu cine a fost comparat președintele. FOTO
Ținuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei le-a înveselit ziua românilor. Cu cine a fost comparat președintele. FOTO

Ținuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei le-a înveselit ziua românilor. Cu cine a fost comparat președintele. FOTO

Adina Buzatu a comentat ținuta pe care a purtat-o președintele Iohannis de Ziua Marinei la Constanţa. Stilista a spus că papionul precusut este o variantă nefericită, o variantă ieftină ca aspect și nepotrivită. Dar nici internauții nu s-au lăsat mai prejos. 
Adina Buzatu: „Croiul sacoului nu i se potrivește deloc, președintele are o siluetă frumoasă, o statură impunătoare, are umerii suficient de lați, nu are nevoie de astfel de sacouri exagerat de construite, care nici nu se mai poartă de foarte mult timp. Domnia sa are nevoie de niște sacouri aproape neconstruite, extrem de lejere pe umeri, astfel încât silueta sa să fie pusă în evidență. Genul ăsta de umeri supradimensionați, în general, se folosesc pentru persoanele care nu prea fac sport, a declarat stilista” la Antena 3.

Internauții s-au dezlănțuit pe seama ținutei președintelui Iohannis

Iohannis a fost comparat cu celebrul personaj din seria James Bond, agentul 007, interpretat de Daniel Craig.

Un alt comentator, cu mult umor,  l-a asociat pe Klaus Iohannis cu un ghiveci cu papion. Acesta a scris pe contul său: „Atât s-a putut!”

Într-o altă imagine președintele a plasat alături de Loredana Groza şi maneliștii Florin Salam, Jean de la Craiova, Jador şi Vali Vijelie.

Şi nu e totul. Imaginația internauților nu se oprește aici. Președintele  Iohannis a fost făcut ospătar, şi scrie:  Unde e Cîțu?
Comentariu la postare: Nici de ospătar nu-l demn, darămite de președinte, mai degrabă preş.
Într-o altă postare, președintele Ioannis a fost comparat cu marele artist Ray Charles.
Președintele a mai fost comparat cu actorul Amza Pellea, din celebrul film „Nea Mărin Miliardar”. Sursa foto: facebook.com/
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare

Un alt internaut a scris la postare: Nota 10 pt ținuta domnului președinte!!!!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: