Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost internațional român nu crede în toți jucătorii de la naționala de tineret: „Nu cred că sunt neapărat soluții pentru echipa mare”
Un fost internațional român nu crede în toți jucătorii de la naționala de tineret: „Nu cred că sunt neapărat soluții pentru echipa mare”

Un fost internațional român nu crede în toți jucătorii de la naționala de tineret: „Nu cred că sunt neapărat soluții pentru echipa mare”

Dorin Goian, fost internațional român, crede că nu toți jucătorii de la naționala de tineret pot să facă față, în viitorul apropiat, la echipa mare.

Dorin Goian a fost încântat de prestația naționalei de tineret, la Campionatul European de Tineret, acolo unde „tricolorii” s-au oprit în semifinale (2-4 cu Germania). Fostul fundaș central al Stelei și al primei reprezentative a României a declarat că selecționerul Cosmin Contra nu se poate baza, deocamdată pe unii fotbaliști din compartimentul defensiv al naționalei de tineret.

„Avem jucători valoroşi în apărare. Personal, mi-a plăcut mult Nedelcearu, nu credeam în el! M-a mirat că a jucat atât de bine, constant, a dat siguranţă apărării. Paşcanu a avut şi el evoluţii de lăudat, Adrian Rus a intrat bine cu Franţa. Dar nu cred că sunt neapărat soluţii pentru echipa mare. Nu cred că selecţionerul Cosmin Contra ar putea aborda un joc important cu ei în apărare, poate doar ca soluţie de avarie în cazul în care Chiricheş nu-şi revine”, a spus Dorin Goian la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: