Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlopul Gypsanu a ucis un american şi A UITAT DE CRIMĂ la un CHEF DE POMINĂ cu manele şi VALOARE BAROSAN. Video
Interlopul Gypsanu a ucis un american şi A UITAT DE CRIMĂ la un CHEF DE POMINĂ cu manele şi VALOARE BAROSAN. Video

Interlopul Gypsanu a ucis un american şi A UITAT DE CRIMĂ la un CHEF DE POMINĂ cu manele şi VALOARE BAROSAN. Video

Ieri criminal, azi doar un interlop „banal”… Cam aşa ar putea fi rezumată viaţa lui Ionuţ Tănăsoaia, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy, care nu pare afectat că din cauza pumnului său un om a avut parte de o moarte violentă.

Brăila, orașul unor scene de GROAZĂ. Interlopii „NINJA” și-au ATACAT rivalul în PLINĂ ZI

 

La aproape 6 ani de la crima care a îngrozit România şi America, interlopul a fost filmat petrecând la o petrecere cu unii dintre cei mai temuţi interlopi. Conform cancan.ro, Gypsy Gypsanu, aşa cum este poreclit Tănăsoaia de prieteni, a fost eliberat condiţionat de mai bine de un an şi nu are remuşcări pentru fapta sa.

INTERLOP CELEBRU LOVIT DE CANCER. Mărturii despre VICIILE care I-AU DISTRUS sufletul și sănătatea

Cel puţin asta este concluzia ce poate fi trasă urmărind filmarea de petrecerea cu lăutari organizată în cinstea fiului unui cunoscut lider interlop din Giurgiu, Octavian Grecu, zis Butoane. Sărbătoritul a fost Floricel ”Butoane”, fiul lui Grecu. În cinstea lui a fost creată în direct o manea de apreciere: ”Aşa sunt valorile/ la mijloc cu soarele/ valoare, valoare are, valoare de barosan/ aş avea norocul meu/ acolo să fiu şi eu/ cum e soarele pe cer/ aşa-i astăzi Floricel”.

Doroftei, LÂNGĂ UN CELEBRU INTERLOP, la o PETRECERE CU MANELE. Imagini inedite de la paranghelie – Foto+video

Maneliştii nu l-au uitat nici pe şeful Butoane: ”E tatăl meu, singurul şef al meu/ toată ţara-l recunoaşte/ ca tata nu se mai naşte/ – pentru taică-su lu' Floricel ”,a intonat manelistul, primindu-şi atenţia cuvenită, cuantificată în hârtii de 100 şi de 50 de lei. ”Ce familie frumoasă, lumea ne invidiază/ dar cine este forţa mea o spune toată lumea/ este toată viaţa mea/ ori unde aş umbla/ prin lume nu mai găsesc cu al lui nume….şase milioane pentru taică-su lu Butoane.”

INTERLOP PERICULOS, extrădat în România. RAKETUL a pus la cale un ASASINAT CELEBRU

Nu putea lipsi şi aprecierea lui Gypsy Gypsanu: ”De la Gypsy pentru taică-su lu' Floricel, viaţa lui, puterea lui, să aibă noroc, încă o 1.000 de la Gypsy”, a ţipat manelistul în microfon după ce a fost convins de o anumită sumă că este oportun să lanseze dedicaţia.

Victor Ciutacu, sunat în timpul emisiunii de un INTERLOP FUGAR. Din Iordania, direct la RTV: „Faci emisiuni mișto…”

Gypsy Gypsanu a intrat în atenţia opiniei publice după ce în 2011 l-a ucis cu o lovitură de pumn pe baschetbalistul american Chauncey Hardy într-un club din Giurgiu. Tănăsoaia se afla în club în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011 şi a fost deranjat de comportamentul sportivului american, care ar fi flirtat cu câteva fete. A urmat un pumn în bărbia baschetbalistului care s-a lovit cu capul de pardoseală.

TUPEU DE INTERLOP! LIVE pe Facebook de la Gherla: „E bine, mâncărică, muzicuță, ţigărele”

În urma acestei fapte, interlopul giurgiuvean a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, dar a fost eliberat condiţionat anul trecut, cu doi ani mai devreme de terminarea pedepsei. Probabil judecătorii au considerat că un astfel de individ nu mai reprezintă un pericol pentru societate….

VIDEO AICI