Evenimentul Zilei > Social > Interlopul Gone Barbarul, snopit în bătaie, de câteva rude, într-un local. Victima descrie scenele bătăliei de la Reghin. VIDEO
Interlopul Gone Barbarul, snopit în bătaie, de câteva rude, într-un local. Victima descrie scenele bătăliei de la Reghin. VIDEO

Interlopul Gone Barbarul, snopit în bătaie, de câteva rude, într-un local. Victima descrie scenele bătăliei de la Reghin. VIDEO

Într-un local din Reghin s-a lăsat cu violență fizică extremă, în luna august, în scandal fiind implicat interlopul Gone Barbarul și câteva rude ale sale.

Interlopul Anton Barcsa, care este cunoscut sub porecla de Gone Barbaru, a fost bătut într-un local din Reghin. Scena s-a petrecut sub ochii soţiei sale, la jumătatea lunii august. După cum a povestit interlopul, cei care i-au aplicat corecția fizică îi sunt rude.

Se lăudase că deține controlul asupra afacerilor din Constanța

În luna aprilie, Anton Barasca transmisese live pe Facebook că oricine vrea să facă afaceri în Constanța trebuie să-l anunțe pe el. După câteva zile, Gone Barbaru a revenit şi şi-a cerut scuze. Bărbatul a precizat că a fost înţeles greşit, deoarece nu se exprimă foarte bine în limba română. Recent, Anton Barcsa a apărut într-un nou live. Avea capul bandajat și era plin de răni. El a povestit cum a fost bătut în Reghin.

Explic în română, să înțeleagă și mass media, care dintr-un clan, adică dintr-un singur membru care face parte din clanul Barcsa au făcut două clanuri. Am mers la Casablanca, acolo am fost urmărit, așteptat de finul lui tata, Biga Augustin. Gusti, celebrul interlop Gusti! Eu mă certam cu nevastă-mea acolo dintr-o prostie. Am început să strig acolo că dacă apuc să scot briceagul vor fi 30 de crime… Și Deneș cu Neamțu, cu Mărcuș și încă cineva, nu-mi aduc bine aminte, erau acolo. Eu mi-am comandat 100 de Jager și când am ieșit afară Deneș deja mă aștepta cu scaunul. Atunci eu am luat un scaun și m-am apărat. Când am văzut că nu am cu cine, am fugit în bucătărie și mi-am luat un cuțit să mă apăr. Se vede clar pe camere.

Cum a descris scenele din timpul bătăliei

„Și am dat în stânga și în dreapta, nu lăsam pe nici unul să se apropie de mine. Pe baza asta, Deneș sună la văru-său, Biga Augustin, celebrul interlop Gusti. Ia o macetă cu el și începe în stânga și-n dreapta. Eu strigam la el: Gusti, ești finul lui tata!, el spunea: Nu sunt finul nimănui. Și poc, mi-a dat una. A dat-o cu sete. Nu e vorba de Gusti aici, e vorba și de Deneș. Și de tatăl lor. Nu știu cine l-a înjunghiat pe Deneș, nu-mi aduc aminte nimic”, a spus interlopul.