Totul a început când fata a fost abordată la magazin de un tânăr care a invitat-o la el. Aceasta a acceptat. Într-una din postările de pe Twitter, Markela se descrie ca find o femeie conştientă de atuurile sale şi, spre deosebire de alte fete, nu a avut nicio problemă în a se simţi ca acasă… în baia partenerului ei.

Dar nu a durat mult până când şi-a dat seama că a făcut o mare greşeală. Toaleta din apartamentul cu pricina nu funcţiona, iar aceasta nu a putut trage apa după ce şi-a făcut nevoile… mari. Când a realizat că a petrecut prea mult timp în baie s-a panicat, iar singura soluţie pe care a putut-o găsi într-o astfel de situaţie a fost să-şi pună nevoile în hârtie igienă şi apoi în geantă. 

În ciuda acestei situaţii ciudate, întâlnirea dintre cei doi a continuat fătă ca bărbatul să ştie ce secret ascunde ea în geantă. Agitată, fata i-a scris surorii sale, iar aceasta a sfătuit-o să iasă afară să fumeze, iar acolo să scape de mizerie. 

Mai târziu, a fost rândul bărbatului să meargă la baie şi din fericire, acesta a reuşit să repare vasul de toaletă. Astfel, Markela a reuşit să scape de pachetul nedorit.

Tânăra a încheiat povestea spunând că este cea mai ciudată situaţie în care a fost implicată. Bărbatul era îndrăgostit de ea şi îi tot repeta cât de uimitoare este, iar la un metru distanţă se afla geanta cu „secretul murdar” al nefericitei fete.

În cele din urmă, Markela a găsit inspiraţia de a le sfătui pe fete să nu bea cafea dacă ştiu că urmează să încheie seara în casa partenerului lor. 

Citește și: