Evenimentul Zilei > Monden > Întâlnire de gradul 0 în lumea interlopă. Faraonul de la Madrid a pus țara la cale cu frații Corduneanu
Întâlnire de gradul 0 în lumea interlopă. Faraonul de la Madrid a pus țara la cale cu frații Corduneanu

Întâlnire de gradul 0 în lumea interlopă. Faraonul de la Madrid a pus țara la cale cu frații Corduneanu

Adrian și Costel Corduneanu s-au văzut, zilele trecute, la Iași, cu o mai veche cunoștință, interlopul craiovean Faraonul de la Madrid.

Adrian și Costel Corduneanu, cunoscuți interlopi din Iași, au avut parte de o vizită surpriză, săptămâna trecută, în orașul natal. Cei doi frați s-au întreținut cu Faraonul de la Madrid, un interlop din Craiova, care își desfășoară activitatea în Spania.

Adrian și Costel Corduneanu, la terasă alături de Faraonul de la Madrid

El a venit pentru a doua oară în țară, în ultima lună și a participat la botezul copiilor lui Mircea Nebunu și al lui Feraru. Așa că și-a făcut timp și pentru a-i vizita pe cei doi frați Corduneanu, conform cancan.ro.

Cei trei au ieșit la o terasă din Iași și au fost însoțiți și de neveste. Discuția a fost centrată pe activitatea înfloritoare a lumii interlope din România.

La masa din Copou au luat parte și soțiile lor, care nu au ratat momentul de a se ”trage” în poze. „Faraoanca de la Madrid, Diamantul Roz, cum e supranumită jumătatea lui Adrian Corduneanu, și soția lui Costel Corduneanu aveau să se retragă, la un moment dat, pentru a-i lăsa pe bărbați să discute strict problemele lor”, scrie sursa citată.

Interlopul din Spania a participat la botezuri în București

Adrian și Costel Corduneanu au o relație foarte bună cu Faraonul de la Madrid, care „lucrează” în Spania de mai bine de 25 de ani. La unul dintre botezurile la care a participat săptămâna trecută, în București, Faraonul de la Madrid a venit însoțit de un alai de 12 bodyguarzi, care au avut misiunea de a-l proteja de eventualele probleme. Mai ales că la evenimentul respectiv, botezul copilului lui Feraru au petrecut și alți interlopi. Alături i-a stat soția sa, Faraoanca de la Madrid.

Anterior, Bogdan Iulian Iordache participase și la botezul lui Noah, copilul lui Mircea Nebunu, fost lider al Clanului Sportivilor. Acolo unde atmosfera a fost întreținută de Florin Salam, Tzancă Uraganu, Leo de la Kuweit, Babi Axinte sau Alex Velea.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: