Întâlnire cu Ilinca Vandici

Întâlnire cu Ilinca Vandici

Pentru a avea şansa să vă întâlniţi cu Ilinca Vandici trebuie să trimiteţi la adresa OP 1 CP 10 Bucureşti, până cel târziu luni, 2 iunie, talonul de participare la concurs. Talonul îl puteţi găsi în ediţia de vineri, 30 mai, a Ghidului TV al «Evenimentului zilei».

Emisiunea „Bulevard“, de la Kanal D, ia vacanţă, însă Ilinca Vandici, prezentatoarea acesteia, va munci toată vara pentru o nouă producţie, „Magic Taxi“.

EVZ TV: Cum mai e viaţa pe „Bulevard“? Sunt deja aproape doi ani de când prezinţi emisiunea, e totul aşa cum ţi-ai dorit? Ilinca Vandici: Fiind ajutată de o echipă extraordinară, este normal că totul e aşa cum mi-am dorit! Pentru că pe parcursul verii în Bucureşti nu rămâne decât asfaltul încins, ne-am hotărât să luăm o pauză în sezonul cald şi să revenim la toamnă cu forţe şi idei noi. Până atunci, un alt proiect se va bucura de întreaga mea atenţie.

Despre ce este vorba? Voi fi moderatoarea unui realityshow, „Magic Taxi“, cu miză umanitară, care implică ajutor din partea unor persoane publice, oameni de afaceri. 16 concurenţi vor trebui să imagineze proiecte umanitare, pornind de la o sumă distribuită iniţial fiecăruia dintre ei. La finalul concursului, câştigătorul pleacă acasă cu 300.000 de lei. În fiecare săptămână vor exista eliminări din „casă“ a concurenţilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eşti studentă la management- marketing, te vezi moderând o emisiune pe teme economice? Masteratul în management şi marketing îmi va folosi cu siguranţă în viitor, în momentul în care voi avea o afacere proprie. În televiziune, mă axez doar pe divertisment, pentru că asta îmi place şi asta mă reprezintă cel mai bine.

Te-au interpelat vreodată vedete ca să comenteze apariţiile în „Bulevard“? În general, comentariile făcute de reporterii „Bulevard“ sunt destul de acide, dar cu mult umor şi bun-simţ. Cred că toată lumea a priceput asta, iar dacă cineva nu a înţeles, îi explicăm noi când suntem contactaţi.

Ce te reţine să renunţi total la haine pentru reviste? Anul trecut am realizat un pictorial, unde nu am renunţat de tot la haine. Nu mă voi dezbrăca total pentru vreo publicaţie, asta pentru că sunt de părere că am multe de spus şi de arătat cu hainele pe mine. Nu vreau să fiu apreciată pentru goliciune, ci pentru mesajul pe care îl transmit.

Relaţia ta cu Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, e în vizorul presei mondene, iar comentariile nu sunt mereu dintre cele mai binevoitoare. Te afectează? M-am obişnuit cu răutăţile din presă, am învăţat că se caută scandalul şi picanteriile în orice subiect, astfel încât, dacă acestea nu există, sunt inventate fără nicio strângere de inimă. Nu mă mai afectează. Îmi lasă doar un gust amar.

Ripostezi? Singura ripostă e că ridic un zid imaginar în jurul meu şi încerc să mă protejez de răutăţi.

Eviţi să ieşi în cafenele, cluburile unde stau, de obicei, la pândă paparazii? În general, evit locurile unde ştiu că sunt prezenţi. Nu le acord mare atenţie, pentru că, în ceea ce mă priveşte, nu prea au subiecte ieşite din comun. Sunt o persoană normală care face lucruri normale.

Pe mama iubitului tău ai cunoscut-o personal? Nu, nu am avut ocazia să o întâlnesc personal pe doamna Elena Udrea.

Eşti mereu cochetă, cu un machiaj impecabil. Nu e obositor să ai mereu o imagine perfectă? În timpul zilei nu mă machiez aproape deloc. Folosesc doar mascara. Înaintea filmărilor mi se aplică de către un make-up profesionist un machiaj special pentru înregistrări. Nu caut perfecţiunea, pentru că nu există.

Dacă ar fi să-ţi faci un autoportret, cum ar „suna“? Sunt foarte corectă şi asta nu mi-a adus beneficii de-a lungul timpului, muncesc mult fără să mă plâng, ofer ajutorul meu oricui are nevoie, sunt îngăduitoare, câteodată prea naivă... Mi-e greu să vorbesc despre mine. Prefer să îi las pe alţii să o facă.