O emisiune care începe la ora 20.00 și al cărei concept este relativ simplu: tineri și tinere care încearcă să-„corupă”fizic pe concurenți. Cam cât de potrivit ste conceptul cu ora de difuzare?, scrie paginademedia.ro

 

Duminică, în timp ce pe posturile de știri se dezbătea Referendumul, pe Antena 1 se discuta despre „cel mai fain sex” despre „sexul oral” și despre „orificii”. Până în ora 22.00, prag după care, potrivit legii, poate fi difuzat conținut mai puțin recomandat minorilor.

 

Tot până în ora 22.00 au rulat imagini- blurate în mare parte- în care concurenții din insulă apăreau în ipostaze care sugerau apropierea intimă. Este doar o „ședință foto”, a fost explicația care a stat la baza difuzării imaginilor la acea oră.

Ce a difuzat Antena 1, după ora 22.00, dar într-un interval orar încadrat (încă) în Prime-Time:

– „De 40 de minute, insula fetelor a descoperit provocările cu tentă sexuală”, anunță vocea din off.

– „Suge degetul mare al persoanei din stânga ta timp de un minut”, suna provocarea. Continuată de o afirmație a unui concurent: „ți-am zis să o seduci, nu s-o (…)uți”

– O altă provocare:  „dezbracă pe cineva de sex opus folosind doar gura”. Provocare dusă la bun sfârșit de o concurentă, în genunchi, în fața unui concurent în bermude.

– De notat comentariul plastic din off: „Multe dintre provocări implică atingeri dorite, dar până acum ascunse” (…) „Cu fiecare foaie de hârtie extrasă, cu fiecare provocare acceptată, cu fiecare încurajare primită, fetele și-au găsit drumul spre dorințele descătușate”.