Insula Iubirii. Unul dintre motivele controverselor este cuplul-bombă format din Diana Constantin și Aurel Deacanu, incompatibilitățile dintre alți parteneri aflați în Thailanda, dar și faptul că alarma a sunat de două ori în prima seară în care concurenții s-au întâlnit cu ispitele.

Și de această dată fanii emisiunii „Insula Iubirii” au fost cu ochii-n patru, aceștia dezvâluind un detaliu care a pus-o într-o situație jenantă pe Diana Constantin.

Unul dintre fanii emisiunii  „Insula Iubirii” a remarcat detalii rușinoase la Diana Constantin și partenerul ei. Cei doi au lăsat la o parte orice inhibiție și au făcut sex în prima noapte petrecută într-un resort de lux. Frumoasa brunetă a plecat în Thailanda cu geamantanul cumpărat de fostul iubit, Ben, cu care a participat în sezonul trei al show-ului, iar Aurel Deacanu a folosit geanta de voiaj care i-a aparținut fostei sale partenere de viață, Alexandra Diaconescu, scrie Cancan.

Unul dintre fanii emisiunii „Insula Iubirii” a făcut dezvăluirea incredibilă pe o rețea de socializare, unde a postat un colaj cu trei fotografii în care apar Diana Constantin și Aurel Deacanu, iar la descriere acesta a notat: „Aurel a venit de tata asta cu trolerul Alexandrei, iar Diana a venit cu trolerul cumpărat de Ben (amândoi aveau pe galben)”. Printre cei care au reacționat la postarea haioasă se numără și fosta concurentă a show-ului. Comentariul Alexandrei Diaconescu: „Eu mor”, urmat de un emoticon care ilustrează o față ce râde cu lacrimi demonstrează faptul că afirmația fanului este adevărată.

 

Te-ar putea interesa și: