Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezmăț total la Antena! Vedetele au renunțat la orice inhibiții. Scenele care au dat ratingul peste cap. Foto în articol
Dezmăț total la Antena! Vedetele au renunțat la orice inhibiții. Scenele care au dat ratingul peste cap. Foto în articol

Dezmăț total la Antena! Vedetele au renunțat la orice inhibiții. Scenele care au dat ratingul peste cap. Foto în articol

Momente pline de tensiune la Insula Iubirii. Ultima ediție a emisiunii Insula Iubirii, cel mai popular show difuzat de Antena 1, i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori.

Bogdan, noul concurent de la Insula Iubirii a păşit în Thailanda la braţul Giei. Cei doi furmează un cuplu de aproape 10 ani. Cu toate acestea, Bogdan a „căzut în păcat” imediat ce a ajuns pe insula.

Gia este mai mare decât Bogdan cu 5 ani, iar acesta este singurul ei partener cu care a întreținut relații intime. Bogdan are 28 de ani și ceva mai multă experienţă. Cei doi sunt împreună de 10 ani, timp în care și-au consolidat relația, iar acum, precum celelalte cupluri, au venit șă își testeze relația pe insulă.

Bogdan nu a rezistat prea mult timp în fața ispitelor. Bărbatul a oferit un show de zile mari, aşa cum Insula Iubirii nu a mai văzut vreodată. Imediat ce a început petrecerea, Bogdan a început să flirteze cu Irina, Dana, Loredana şi Bianca. La un moment dat, lucrurile au scăpat de sub control şi flirtul s-a transformat în scene desprinse din filmele pentru adulţi… în văzul tuturor, scrie Spynews.

Protagoniştii? Bogdan, Loredana şi Bianca! Sărutări fierbinţi, atingeri fără precedent în Thailanda, care au transformat simpla petrecere într-un show demenţial. Concurentul nu s-a sfiit să îi dea bikini jos Loredanei şi nu oricum. Imaginile vorbesc de la sine.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: