Evenimentul Zilei > Actualitate > INSULA DEZMĂȚULUI. Scenele SCANDALOASE filmate într-un bar din Mangaluf au dus la închiderea localului
INSULA DEZMĂȚULUI. Scenele SCANDALOASE filmate într-un bar din Mangaluf au dus la închiderea localului

INSULA DEZMĂȚULUI. Scenele SCANDALOASE filmate într-un bar din Mangaluf au dus la închiderea localului

Un club din Mallorca, din arhipelagul Insulelor Baleare, va fi închisă timp de un an după ce pe rețelele de socializare a circulat o filmare în care o tânără le făcea sex oral mai multor bărbați.

Proprietarul discotecii ”Playhouse”, situată pe plaja din Magaluf, a fost sancţionat cu închiderea localului pe o perioadă de un an şi o amendă de 55.000 de euro, a anunţat vineri primăria din Calvia, localitate în care se află această plajă care atrage în fiecare vară mii de tineri britanici, irlandezi şi scandinavi.

Sancţiunea se aplică şi oficialilor companiei Carnage Magaluf, care organizează petreceri nocturne în baruri şi discoteci.

Această măsură a fost luată după o investigaţie a poliţiei în discotecă, unde ”a fost practicată o felaţie colectivă, înregistrată pe un clip video, difuzat la mijlocul lunii iulie prin intermediul reţelelor sociale”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: