Evenimentul Zilei > Actualitate > Instastory! Acestea sunt cele mai fotografiate locuri de pe rețelele sociale!
Instastory! Acestea sunt cele mai fotografiate locuri de pe rețelele sociale!

Instastory! Acestea sunt cele mai fotografiate locuri de pe rețelele sociale!

Instagram, Facebook, Snapchat, toate sunt pline de poze WOW, surprinse în locuri cheie, special concepute pentru a oferi cea mai „like-uibilă” imagine. Așadar, dacă doriți să adunați cât mai multe inimioare pe conturile de pe rețelele de socializare, iată care sunt locurile cel mai des văzute pe InstaStory și FacebookStory!

Pe lista locațiilor demne de fotografiat și încărcat pe Instagram, locul fruntaș este ocupat de zgârie-noriul Burj Khalifa, din Dubai! De departe este una dintre clădirile cele mai prezente pe Instagram și asta datorită autorităților administrative care au amplasat fel și fel de puncte fierbinți în care ți se arată cum să stai ca să obții poza perfectă! În care să se vadă inclusiv celebrele fântâni dansatoare, la poalele celei mai înalte clădiri din lume. De asemenea, noaptea, când Dubaiul se luminează mai ceva ca Las Vegas, pozele ies perfect cu cascadele artificiale din Business Bay.

Și pentru că rețelele de socializare sunt pline de amatori ai „Orașul Viitorului” , o a doua locație fotografiată intens are în prim plan pe cea mai nouă atracție turistică concepută de guvernatorul Dubaiului. Rama (The Frame) oferă o panoramă grozavă asupra zonei centrale a Dubaiului, iar costurile unui bilet pentru a vedea orașul viitorului de la înălâțime este de-a dreptul modest. Mai mult, în Ramă toată lumea se fotografiază pe podeaua din sticlă transparentă.


 

•La „La Mer” lumea e fascinată de cele mai reușite graffiti din lume! Iubitorii de artă stradală surprind creații ale unor artiști graffiti de talie mondială.

 

 Zona Promenadei surprinde esența stilului de viață urban.

• Nonconformistul cartier al artelor din zona Bulevardului Alserkal este paradisul fotografiilor perfecte pentru Instagram – într-una dintre multele sale galerii sau cafenele găzduite în hale uriașe.

• Pentru un instantaneu clasic cu un restaurant tip food truck, instagramerii aleg zona de alimentație publică Last Exit pentru că acolo sunt recreate rețete și accesorii din America anilor 1950.

• O instastory perfectă e adesea creată la The Palm, filmând „The Soundwave” („Unda sonoră”) – un vector vizual uriaș, care reprezintă unda sonoră corespondentă sunetului W. Compusă din 640 de bucăți de sticlă, această frumoasă operă de artă este un spectacol în sine, iluminată în diferite intensități și culori, pentru a reflecta ritmul pieselor alese der DJ-ul.