Procurorul „Portocală”, pe numele său real Mircea Negulescu, s-a lăudat cum a reuşit să-i „înfunde” pe fostul şef al CJ Prahova, Mircea Cosma, şi pe fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, informează Lumea Justiţiei.

Acesta nu s-a oprit aici şi a vorbit şi despre cum l-a executat pe fostul primar din Ploieşti, Iulian Bădescu, dar şi pe fostul deputat Sebastian Ghiţă, totul culminând cu „prăpădirea” unui fost ofiţer din cadrul IPJ Prahova, despre care procurorul Portocală şi-a adus aminte că l-ar fi înjurat de mamă în urmă cu zece ani.

„Ma jur ca ii spun in fata, ca ce sa imi faca? Sa-mi beleasca p… Deci asta este. Si tu iti permiti, cand tu stii ca ai o gramada de lucruri pe care le-ai facut, tu iti permiti sa vorbesti de mine? Intelegi? E ca aia cu datul cu piatra, sa dea ala cu piatra care e nevinovat, manca-ti-as gura.

Omul are patima jocului. Iti dai seama, e muritor de foame. Cine dreacu', a plecat si din partid, e vai de mama lui. E vai de mama lui. Ii da ala, cred ca ii da cate doua milioane pe zi, iti dai seama ca de doua milioane joci opt ore. Dar, ba, nu faci pe lupul moralist: 'Eu, senator in Senatul Romaniei, in comisia de control a …'. Cand el este vai de mama lui, o zdreanta, vai de mama lui. Iti dai seama, a fost si el la SRI. Ce putea sa faca? Nu a cunoscut nici pisicile din unitate.

O panarama, un ras, o zdreanta. Ce sa-mi faca? Sa-mi beleasca p… Dar ma si distreaza: 'dumneavoastra care ati facut dosarele'. N-ai vazut cum a bagat? Dosarele lui Cosma, Badescu si Ghita. Pai toate n-au plecat, frate, de la mine? Fariseul m….. ma-sii. Cosma, Badescu si Ghita, adica el nu stie de unde au plecat dosarele astea? Stie tot orasul. Si la gradinita daca intrebi pe vreunul zice: 'Uite, asta a pornit dosarele astea'.

Deci eu l-am ars pe Stoalfa (n.r – fost ofiter in IPJ Prahova) dupa zece ani. Deci pe Stoalfa l-am ars dupa zece ani pentru simplul motov ca m-a injurat de mama. Si cand l-am prins, l-am paradit. Asa si cu asta, sa nu aiba reprezentarea. Eu pot sa stau, mai am cinci ani sau pot sa stau pana la 70. Si jur ca stau pana la 70. Sa-mi ia caii de la bicicleta, ce sa-mi faca?"

Te-ar putea interesa și: