„Da, cu siguranță, cred că toate avem. Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal”.

Într-un interviu pentru revista Unica, Inna a vorbit despre lucruri mai puțin cunoscute, cum ar fi că își tunde singură bretonul.

Artista apare pe coperta ediției de august a revistei Unica, într-un pictorial plin de senzualitate și sex-appeal, scrie cancan.ro.

Despre felul în care iubește, INNA a mărturisit: „Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”.

La întrebarea  dacă și-ar dori vreodată să devină mamă, INNA a răspuns: „Bineînțeles, da. La momentul potrivit. Abia aștept să fiu mamă!”

Artista a mai declarat că, în urmă cu ceva timp, a fost cerută în căsătorie și că răspunsul ei a fost afirmativ, dar  nu a dezvăluit  și numele fostului ei logodnic, cu care a fost timp de șase ani.

INNA a găsit succesul dincolo de granițele României de mulți ani prin muzica și talentul ei, însă ea nu uită niciodată de unde a plecat. Mereu revine în țară cu același drag și dor, iar pe unde merge se mândrește că este româncă.

Pandemia nu a oprit-o din a le oferi fanilor ceea ce își doresc. Aceasta a compus, a înregistrat piese în studioul de acasă și a făcut chiar și un videoclip cu o echipă restrânsă. În plus, din toamnă o vom putea vedea și pe ecrane, pe PRO TV, unde va fi detectiv în emisiunea „Masked Singer Romania”, alături de Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan.