Evenimentul Zilei > Monden > Inna a incendiat litoralul. Cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată. Foto în articol
Inna a incendiat litoralul. Cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată. Foto în articol

Inna a incendiat litoralul. Cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată. Foto în articol

Cunoscuta artistă Inna a ales, în week-endul trecut, să scape de canicula din București și să se relaxeze la malul mării. Cântăreața și-a încins însă fanii apărând într-un costum de baie alb pe plaja din Vama Veche.

 

Se pare că în acest an, Inna a ales să își petreacă toate vacanțele în România. Dacă, în trecut, vedeta se relaxa departe de meleagurile natale, acum, poate și din cauza pandemiei, artista profită de orice ocazie pentru a aranja o mică „escapadă” în țară.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, Inna s-a relaxat câteva zile la Brașov, iar mai apoi în Mamaia, îndrăgita artistă a ales să se bucure din nou de razele soarelui, însă de această dată în Vama Veche. Inna și-a conturat bronzul pe o cunoscută plajă din Vamă. Artista s-a distrat de minune și a împărtășit acest lucru și cu fanii săi. Pe contul de Instagram, Inna a făcut publică o fotografie incendiară, în costum de baie.

Postarea cântăreței a fost apreciată de admiratori și a adunat imediat o mulțime de aprecieri și comentarii.

Inna este îndrăgostită de mare și de razele soarelui, așa că în acest an pare determinată să petreacă aproape fiecare weekend la mare.

Înainte de escapada din Vama Veche,  Inna a fost văzută pe renumita plajă Opera din stațiunea Mamaia. Artista a petrecut alături de câteva prietene și a profitat din plin de soarele de pe litoral. Într-un costum de baie super-sexy, Inna a încins atmosfera. Vedeta a profitat din plin de fiecare moment petrecut pe plajă în compania prietenelor ei. A dansat non-stop, a alergat pe nisipul fierbinte și s-a distrat la maximum.

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie, a rămas exact ca înainte.

Recent, vedeta a dezvăluit că atât pasiunea pentru cântat, cât și talentul le-a moștenit din familie, scrie Cancan.