Evenimentul Zilei > Actualitate > Inna a ajuns la cinci milioane de fani pe Facebook
Inna a ajuns la cinci milioane de fani pe Facebook

Inna a ajuns la cinci milioane de fani pe Facebook

Inna a stabilit un nou record pagina ei de Facebook. Ea are în acest moment cinci milioane de fani, mai mult decât numărul de utilizatori ai reţelei de socializare din România (4,4 milioane).

Performanţa artistei a fost consemnata de Facebrands, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook din România. Inna este urmată în clasament de trupa Akcent cu 1.117.046 fani şi Alexandra Stan cu 892.241 fani. Pentru a sărbătorii recordul artista a postat pe YouTube o variantă live a piesei "WOW".

Videoclipul oficial al single-ului "WOW" a fost filmat în ianuarie în România şi poartă semnătura regizorului Edward Aninaru. Clipul va fi lansat pe piaţă în aproximativ o lună de zile. Inna se pregăteşte să filmeze un nou videoclip în Costa Rica şi apoi va începe turneul "I Am The Club Rocker" care o va duce în cele mai mari oraşe din Mexic.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.