Autorităţile au arestat un suspect în acest caz. Anchetatorii spun ca au suficiente probe care demonstreaza ca proprietarul casei în care tânăra se afla  a săvârşit omorul. Prin intermediul Interpolului poliţiştii britanici au luat apoi legătura cu familia tinerei din Mediaş.

Trupul româncei a fost găsit fără suflare. Luciana a fost înjunghiată. În acelaşi apartament au mai fost găsite ale două femei bătute cu bestialitate. Familia e distrusă

Luciana era aşteptată de Crăciun acasă. Din păcate, sărbătorile din acest nu vor mai fi pline cu bucurie, ci de tristeţe. Tânăra trebuie să fie înmormântată. Familia este plină de durere, mai ales că nu are la dispoziţie suma cu care pot aduce trupul neînsufleţit al Lucianei acasă. Banii necesari repatrierii sun 10.000 de euro.

"Ne-au spus că au găsit-o într-o casă în Scoţia decedată. A ajuns prietena ei acolo şi deja era poliţia, au încercuit. Nici acum nu ştiu cum a ajuns ea din Olanda în Scoţia", a spus Maria Wagner, mama victimei.

"Anchetatorii mi-au zis că acolo mai erau doua feţe, ele au fost bătute şi violate, dar acum sunt bine şi au dat si ele declaratii impotriva lui", a relatat sora victimei.

”Sora mea a fost ucisă! A fost găsită înjunghiată într-o casă. Noi știam că este bine. Nu am știut exact unde este. Nu știu ce s-a întâmplat și cum… A fost omorâtă în patru decembrie iar azi (n.r. duminică) am fost sunați de la Poliție că trebuie să mergem să o identificăm”, a declarat Denisa Zoltan, pentru stiridesibiu.ro.

”O am în grijă pe fetiță iar venitul nostru lunar este de 800 de lei pe lună. Aștia sunt toți banii care ne intră în casă. Am înteles că trebuie  10.000 de euro să o aducem acasă. Avem nevoie de sprijinul Ambasadei și al oamenilor care ne pot ajuta ”, a transmis sora tinerei ucise.