Îngrijorător: Lucrul care le transformă în EPAVE EMOŢIONALE pe ADOLESCENTE

Îngrijorător: Lucrul care le transformă în EPAVE EMOŢIONALE pe ADOLESCENTE

Taie pofta de mâncare, dar cu efecte pe termen lung...

„Gusturile vedetelor” în ceea ce priveşte păstrarea frumuseţii au evoluat în mod îngrijorător. Potrivit specialiştilor, unii actori apelează la cocaină pentru a slăbi.

O perioadă scurtă

Şi cum obiceiurile ciudate ale lumii artistice prind la public… Una din şase tinere britanice slăbeşte cu ajutorul unei cure compuse din cocaină şi amfetamine (speed), potrivit unui studiu citat nu demult de către "The Sun".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cocaina suprimă pofta de mâncare pentru o perioadă foarte scurtă, dar are efecte negative asupra sănătaţii pentru un timp îndelungat", nota publicaţia.

De fapt, unele dintre adolescentele britanice slăbesc cu ajutorul curei compusă din cocaină şi amfetamine. "Cocaina suprimă pofta de mâncare pentru o perioadă foarte scurtă, dar are efecte negative asupra sănătăţii pentru un timp îndelungat. Drogul supranumit speed afectează inima şi transformă persoana într-o epavă emoţională", declara nutriţionista Amanda Ursell.

Cifrele sunt îngrijorătoare, foarte multe britanice declară că nu mai pot mânca normal după ce au ţinut ani la rând cure de slăbire, iar 40% dintre ele au recunoscut că folosesc regulat pastile pentru slăbit. Ce este speed Metamfetamina, (methamphetamine) metilamfetamină (numele popular fiind "meth" sau "speed") este un drog psihostimulent care cauzează stări de euforie si excitaţie. Este un drog psihostimulent, care afecteaza neurochimic mecanismele responsabile pentru reglarea batailor inimii, temperatura corpului, presiunea sangelui, pofta de mancare, simţurile. Potrivit specialiştilor, se strecoară la nivelul neuronilor şi sporeşte cu mult cantitatea de dopamină eliberată în mod natural de creier. De la primul consum se poate instala dependenţa acută. Drogul  mai este cunoscut sub diverse denumiri argotice, precum: Meth, Crank, Speed, Ice, Crystal, Glass, Tweak, Poor Man's Cocaine, Yaba sau Snot. Efectul metamfetaminei este de 3 ori şi jumătate mai puternic decât cel al cocainei şi de 6 ori mai intens decât sistemul natural de funcţionare a organismului. Poate acţiona până la 12 ore sau mai mult, în funcţie de cantitate şi mod de administrare. Se poate injecta, înghiţi, fuma sau inhala.