Evenimentul Zilei > Actualitate > INGREDIENTUL SECRET al acestui BUCĂTAR chipeş le-a înnebunit pe gospodine. GALERIE FOTO
INGREDIENTUL SECRET al acestui BUCĂTAR chipeş le-a înnebunit pe gospodine. GALERIE FOTO

INGREDIENTUL SECRET al acestui BUCĂTAR chipeş le-a înnebunit pe gospodine. GALERIE FOTO

Milioane de femei îl consideră cel mai sexy bucătar din toate timpurile iar imaginile din galeria alăturată demonstrează că Franco Noriega are, într-adevăr, calităţile necesare pentru acestă titulatură.

E sexy, înalt, bronzat, expresiv, are un trup sculptat pe care îl expune ostentativ, găteşte convingător şi se mişcă înnebunitor în faţa camerelor. Gospodinele internaute apreciază atât preparatele sale culinare, cât şi lenjeria intimă care nu reuşeşte să ascundă mare lucru.

 “Mai întâi punem două linguri de unt de arahide, o ceaşcă de lapte de migdale, trei linguri de zahăr, un pic de scorţişoară şi nucă de cocos şi le amestecăm cu ajutorul blenderului. Este cel mai bun desert pe care şi l-ar putea dori cineva mai ales dacă este la dietă”, spune maestrul bucătar savurându-şi apoi preparatul sub privirile umede ale fanelor.

Franco, 27 de ani, s-a mutat la New York din 2007 sperând să devenă actor. Fizicul său senzaţional l-a propulasa însă în industria modei, după ce a fost descoperit de fotograful Mario Testino. Celebritatea a venit abia după ce s-a apucat să ţină cursuri de gastronomie în online.

Cârcotaşii spun că cele peste 160.000 de femei care îi urmăresc postările sunt atrase mai ales de un anumit “ingredient”. “Cred că toate suntem conştiente care este acel ingredient minune pentru care îi urmărim emisiunile”, a declarat o internaută:
Chipeşul bucătar şi-a inaugurat recent un restaurant în New York,  o rotiserie peruană Baby Brasa, care serveşte mâncare “curată”.