Evenimentul Zilei > International > Inginer la Google, soția sa, fiica și câinele lor, găsiţi morţi după ce au fost daţi dispăruţi. Crimă sau accident? Ce spun anchetatorii. FOTO
Inginer la Google, soția sa, fiica și câinele lor, găsiţi morţi după ce au fost daţi dispăruţi. Crimă sau accident? Ce spun anchetatorii. FOTO

Inginer la Google, soția sa, fiica și câinele lor, găsiţi morţi după ce au fost daţi dispăruţi. Crimă sau accident? Ce spun anchetatorii. FOTO

Autoritățile din nordul Californiei încearcă să descopere ce a ucis o familie de trei persoane și câinele lor care au fost găsiți morți pe un drum, într-o zonă îndepărtată a pădurii naționale Sierra, după ce au fost raportați dispăruți.
Echipele de căutare au descoperit corpurile neînsuflețite ale tuturor celor trei victime – identificate ca John Gerrish, inginer software britanic care lucra pentru Google; soția sa Ellen Chung; și fiica lor de un an, Muji – lângă o zonă cunoscută sub numele de Devil’s Gulch din Southfork, a declarat Biroul șerifului județului Mariposa.

Câinele lor a fost, de asemenea, găsit mort în mod misterios, determinând autoritățile să trateze cazul ca pe ceva extrem de ciudat, a declarat Kristie Mitchell, o purtătoare de cuvânt a biroului șerifului.

Câinele familiei a fost găsit mort împreună cu stăpânii săi de către echipele de căutare

Zona de camping se află deasupra mai multor foste mine de aur

„Ar putea fi din cauza monoxidului de carbon”, a mai declarat  Kristie Mitchell

Un prieten a raportat dispariția familiei luni seara la ora 23 după ce Gerrish și Chung nu au reușit să se prezinte la muncă în acea zi, a raportat Fox 26 News.

Gerrish și Chung  (foto) au fost auziți ultima oară duminică devreme, când au încărcat o fotografie cu un rucsac. Rosanna Heaslett, prietena familiei, a spus că au făcut drumeții în weekend.

Gerrish, originar din Anglia, a lucrat ca inginer software la GoogleChung era din Orange, California, dar era de origine coreeană

Gerrish, originar din Anglia, lucra ca inginer software la Google. Fordul gri al familiei era situat marți devreme lângă poarta pădurii naționale Sierra. Cadavrele cuplului, fiica lor și câinele de companie au fost găsite între orele 9.30 și 10.00.

„Acesta nu este niciodată rezultatul pe care îl dorim sau știrile pe care vrem să le oferim, inima mea se rupe pentru familia lor. Capelanii și personalul șerifului nostru lucrează cu familia lor și vor continua să-i sprijine în aceste momente sfâșietoare”, a declarat șeriful Jeremy Briese.

Biroul șerifului investighează cazul împreună cu Departamentul de Justiție din California.

Zona îndepărtată în care au fost găsite cadavrele nu avea servicii de telefonie mobilă, a spus Mitchell. Era aproape de traseul Hite Cove, cunoscut mai ales în primăvară pentru a avea afișaje spectaculoase de flori sălbatice.

Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, Gerrish era originar din Lancashire, Anglia, care lucra ca inginer software la Google. Chung era din Orange, California, dar era de origine coreeană, relatează Daily Mail