Evenimentul Zilei > Actualitate > Infractorul care înnebuneşte lumea pe podiumul de la Milano! Fotografii incendiare în articol
Infractorul care înnebuneşte lumea pe podiumul de la Milano!  Fotografii incendiare în articol

Infractorul care înnebuneşte lumea pe podiumul de la Milano! Fotografii incendiare în articol

Jeremy Meeks este apreciat de lumea modei şi nu numai. A ajuns să câştige mii de euro pe zi, se învârte în cercuri înalte, conduce bolizi de lux, iar soţia şi cei trei copii ai săi duc o viaţă uşoară, plină de belşug.

Supranumit “cel mai sexy infractor din lume”, Jeremy a tras lozul câştigător când a fost cooptat de celebrul designer Philip Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, în echipa sa de modele.

În urmă cu câteva luni păşea pe catwalk-ul de la Cannes, iar acum defilează pe podiumurile din toată lumea, fiind preferatul designerul german Philip Plein. Recent, Jeremy de 33 de ani a defilat la bustul gol la show-ul lui Plein de la Milano.

Reamintim că Jeremy a devenit cunoscut în 2014, în momentul în care fotografia sa de identitate a fot publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției. El fusese arestat pentru posesie ilegală de armă.

La acel moment, ”cel mai sexy infractor din lume” a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris care scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă, potrivit kankan.md.

Infractorul devenit fotomodel, apariție HOT pe podiumul de la Milano! E preferatul lui Philipp Plein – FOTO, VIDEO Foto: dailymail

Foto: click.ro

Infractorul devenit fotomodel, apariție HOT pe podiumul de la Milano! E preferatul lui Philipp Plein – FOTO, VIDEO

Foto: dailymail.co.uk

Infractorul devenit fotomodel, apariție HOT pe podiumul de la Milano! E preferatul lui Philipp Plein – FOTO, VIDEO

jeremy infractor detinut sexy model

Jeremy Meeks a defilat pentru Philip Plein, la Milano