UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române vă informează că începând cu ora 17.15, traficul rutier a revenit la valori normale pe DN1, între Braşov şi Ploieşti.

Precizăm că dispozitivul de informare, din zona Dârste, a fost ridicat.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza aglomeraţiei, traficul rutier pe sensul de coborâre al DN1 Braşov – Ploieşti, se desfăşoară îngreunat la această oră între staţiunile montane Predeal şi Buşteni.

În zona localităţii Dârste, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto ca rută alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Aglomerație pe Valea Prahovei, în acest weekend prelungit. Centrul Infotrafic anunță că, la Comarnic, se circulă în coloană. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul către zona montană a DN 1 este intens, circulându-se în coloană la Comarnic, de la km 105 pană la 106”, a transmis, duminică, Centrul Infotrafic.” Ceva mai bine se poate conduce la Bușteni, acolo unde traficul decurge normal și agenții de circulație acționează pentru menținerea fluidității.

Te-ar putea interesa și: