Evenimentul Zilei > Actualitate > Informaţiile din raportul MAI în cazul crimelor de la Caracal. Breaking news naţional
Informaţiile din raportul MAI în cazul crimelor de la Caracal. Breaking news naţional

Informaţiile din raportul MAI în cazul crimelor de la Caracal. Breaking news naţional

Potrivit informaţiilor din raportul dat publicităţii de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Alexandra, fata ucisă cu bestialitate de criminalul Gheorghe Dincă la Caracal, ar fi vorbit de 5 ori cu operatorul 112.

Iniţial se spunea că Alexandra a dat telefon  de 3 ori la numărul de urgenţă 112.

Primul apel telefonic la 112 a fost la ora 11:05, când Alexandra sesiza că a fost răpită și violată. Convorbirea a fost întreruptă înainte de redirecționarea apelului către dispeceratul IPJ Olt

Al doilea apel a fost la ora 11:07, când dispeceratul STS Olt a restabilit legătura telefonică. Apelul a fost preluat de către agentul şef principal Florescu Vasilică Viorel, dispecet de serviciu 112 de la IPJ Olt.

Imediat, poliţistul a redirecţionat apelul către dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal, agentul şef principal Tănase Lucică, comunicându-i totodată datele obţinute de la operatorul STS.

Alexandra a revenit cu un nou apel telefonic la ora 11:12, iar dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente

Dispeceratul a transmis mai departe sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, formata din agent şef principal Neagoe Florentin şi agent şef principal Mechenis Cătălin, care acţionat în zona 7 Caracal, respectiv străzile Antonius Caracalla şi Piaţa Victoriei

Adresa furnizată de Alexandra, şi anume strada Antonius Caracalla nr. 9 a fost luată de fată de pe o carte de vizită pe care a găsit-o în locuinţa criminalului.

La ora 11:13, agentul şef principal Neagoe Florentin a solicitat dispeceratului Poliţiei Municipiului Caracal a detalii suplimentare în legătură cu locul indicat de Alexandra.

De reţinut că acea carte de vizită folosită de Alexandra aparţinea unui inginer de cadastru, pe nume Popescu Lucian.

Întrucât a existat o neconcordanţă între adresa indicată de victimă şi cea unde se afla aceasta, agenţii de poliţie susmenţionaţi au revenit la Poliţia Municipiului Caracal şi au raportat evenimentul şefului Biroului Investigaţii Criminale, comisar de poliţie Pistol Constantin.

Ultima convorbire telefonică între Alexandra şi agentul de poliţie Neagoe Florentin a avut loc la ora 11:29. Atunci comisarul Pistol Constantin a cerut detalii despre locul în care fata s-ar fi aflat.

Atunci, poliţistul a cerut din nou fetei să-i spună unde se află şi ce vede în jurul ei. Atunci fata i-a spus poliţistului că Gheorghe Dincă este plecat la farmacie pentru a cumpăra nişte alifie pentru a-i trata rănile provocate la mâini.

Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: