Evenimentul Zilei > Justitie > INFORMAŢII NOI în legătură cu vizita lui VASILE BLAGA LA DNA. Procurorii au oferit ULTIMELE DETALII
INFORMAŢII NOI în legătură cu vizita lui VASILE BLAGA LA DNA. Procurorii au oferit ULTIMELE DETALII

INFORMAŢII NOI în legătură cu vizita lui VASILE BLAGA LA DNA. Procurorii au oferit ULTIMELE DETALII

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov au oferit luni un punct de vedere legat de audierea liberalului Vasile Blaga la DNA.

Astfel, conform News.ro, magistraţii au arătat că nu au făcut nicio solicitare referitoare la audierea lui Vasile Blaga de la DNA, în dosarul care se referă la accidentul în care a fost implicat chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Bihor, în timp ce conducea mașina copreşedintelui PNL.

Liviu Popa a fost implicat într-un accident rutier la data s-de 5 septembrie, pe centura ocolitoare a municipiului Braşov, când se afla la volanul unui autoturism BMW, care-i aparţinea lui Vasile Blaga. În urma acestui eveniment, şeful Poliţiei Bihor a fost cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Despre acest episod, Blaga a declarat că se afla la Berlin în momentul producerii accidentului şi că îi împrumutase maşina şefului Poliţiei Bihor. "Din cercetări a rezultat că un bărbat de 48 de ani, care conducea un autoturism, s-ar fi angajat în depăşirea unui autocamion, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 36 ani, aflată în autoturismul care circula din sens opus. Cercetările sunt continuate de către poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul“, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Braşov.

La rândul lor, procurorii Parchetului Curţii de Apel Braşov au transmis că accidentul este în cercetare şi că nu a fost făcută nicio solicitare la DNA referitoare la această cauză.

"Dosarul a fost repartizat unui procuror de la Parchetul Curţii de Apel Braşov şi este în cercetare. Noi nu am făcut nicio solicitare la DNA, deci nu putem comenta declaraţiile pe care le-a făcut domnul Vasile Blaga“, a declarat Ramona Diaconu, procuror şef de şecţie la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

Luni dimineaţă, Blaga a fost audiat la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în calitate de martor.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: