Evenimentul Zilei > EVZ Special > Influența tatălui său îi deschidea orice ușă în afaceri lui Hunter Biden. Întâlniri de lux cu miliardarul Carlos Slim
Influența tatălui său îi deschidea orice ușă în afaceri lui Hunter Biden. Întâlniri de lux cu miliardarul Carlos Slim

Influența tatălui său îi deschidea orice ușă în afaceri lui Hunter Biden. Întâlniri de lux cu miliardarul Carlos Slim

Hunter Biden a profitat din plin de influența tatălui său pentru a realiza afaceri cu mulți oameni importanți, printre care și mexicanul Carlos Slim.

Hunter Biden a profitat din plin a avantajele poziționării în politică pe care a avut-o tatăl său, Joe Biden. Fost vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, în 2008, în mandatul lui Barack Obama. Hunter Biden a avut mai multe contacte cu celebrul om de afaceri mexican, Carlos Slim, cel care în urmă cu câțiva ani deținea cea mai mare avere din lume.

Întâlniri înlesnite de influența tatălui său, cu Carlos Slim

Iar la întâlnirile respective, Biden junior a zburat cu Air Force Two, avionul vicepreședintelui Americii. La acea vremea, chiar Joe Biden. În luna mai a anului 2010, magnatul din Mexic a participat la o cină la Casa Albă. Atunci a debutat relația de prietenie dintre Slim și Hunter. Evenimentul marca o întâlnire între Joe Biden și președintele Mexicului, Felipe Calderon.

Jurnalul de pe laptopul abandonat al lui Hunter arată că el și Carlos Slim au fost ambii invitați la un prânz al Departamentului de Stat în timpul vizitei lui Calderon, care a fost găzduit de tatăl său și de secretarul de stat, de la acea vreme, Hillary Clinton. La eveniment ar fi fost prezent și tenorul spaniol Placido Domingo, conform nypost.com.

În 2011, fiul lui Joe Biden a mers în Mexic, pentru o călătorie de afaceri, bazată pe relațiile pe care le avea tatăl său. „Ușile i se deschideau ca prin farmec atunci când tatăl său se întâlnea cu un oligarh sau cu un lider stărin”, notează sursa citată.

Celebrul miliardar i-a fost ghid la muzeu

În Mexic, Hunter jr a vizitat un muzeu fondat de omul de afaceri. Cel mai vizitat muzeu din această țară, care se laudă cu exponate istorice extrem de prețioase. Fiul lui Joe Biden a făcut un tur, nu cu un ghid, ci chiar cu celebrul multimiliardar mexican.

Hunter a luat, de asemenea, micul dejun, cu prietenul lui Slim, miliardarul mexican Carlos Bremer, la somptuoiasa sa vilă din umbra lanțului muntos Sierra Madre Oriental din Monterrey.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: