APOCALIPSUL, revelat în România. AMENINȚAREA din RUSIA VIZEAZĂ DISTRUGEREA civilizației europene cu rachete

Nu mai este nicio surpriză! Rachete rusești sunt pregătite să distrugă civilizația europeană. Avertismentul a fost făcut în România, de la cel mai înalt nivel al NATO.

”Motivul pentru care Tratatul INF este acum în pericol şi, cel mai probabil, va fi anulat, sunt noile rachete ruseşti. Aceste este motivul pentru care acest tratat de bază de control al armelor e pe cale să fie anulat. De câţiva ani, Rusia a dezvoltat şi mobilizat noi rachete cu rază medie de acţiune în Europa. Aceste rachete sunt greu de detectat, sunt mobile, au un timp foarte scurt în care pot fi interceptate, sunt capabile să transporte focoase nucleare, pot atinge oraşe europene. Pentru că pot face acest lucru, se reduce pragul potenţial de folosire a armelor nucleare în cadrul unui conflict armat”, a declarat Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

"Rusia deţine un nou tip de rachetă încălcând astfel Tratatul. Această rachetă, SSC-8 este capabilă să transporte focos nuclear, e dificil de reperat şi poate lovi oraşe europene. La reuniunea miniştrilor de Externe din NATO, din decembrie, Statele Unite, susţinute de aliaţii NATO, au anunţat că oferă Rusiei un termen de 60 de zile pentru a se supune din nou regulilor tratatului. Această perioadă se încheie peste două zile şi, din păcate, nu vedem niciun progres. Aşa că trebuie să ne pregătim pentru o lume în care nu există acest tratat al forţelor nucleare. Responsabilii militari ai NATO analizează deja posibilele consecinţe", a mai spus șeful NATO.

Reconciliere imposibilă

Rusia şi Statele Unite ale Americii nu au înregistrat ”niciun progres” în cadrul reuniunii cu privire la divergenţele existente între cele două ţări asupra Tratatului privind Forţele Nucleare Intermediare (INF), cu două zile înainte de expirarea 'ultimatumului dat' de Washington Moscovei pentru a se conforma pactului, a anunţat ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov, citat de TASS, Reuters şi AFP.

”Din păcate, nu există progrese”, a afirmat Serghei Riabkov, după o întâlnire la Beijing cu subsecretarul de stat american pentru controlul armamentului şi securitate internaţională Andrea Thompson. ”Poziţia părţii americane este destul de dură şi de ultimativă', a afirmat Riabkov, adăugând că 'a adus la cunoştinţă părţii americane că discuţia este imposibilă dacă se recurge la tentative de şantaj la adresa Rusiei”, potrivit agenției TASS.

Retragerea SUA și ofensiva împotriva agresivității manifestate de Rusia

SUA îşi vor anunţa probabil vineri (ora locală a coastei de est) retragerea din Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare (INF), potrivit unor informaţii obţinute de agenţiile de presă internaționale. Washingtonul i-a anunţat pe aliaţii săi din NATO că Alianţa intenţionează să sprijine decizia printr-o declaraţie cât mai repede posibil după anunţ.

Secretarul de stat american Mike Pompeo se va exprima vineri într-o conferinţă de presă la Washington. Nu există nici un indiciu de la Departamentul de Stat că subiectul conferinţei de presă va fi tratatul, dar oficiali ai Departamentului au indicat în declaraţii făcute joi că SUA sunt pregătite să nu mai respecte tratatul bilateral.

Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare (INF) a fost semnat pe 8 decembrie 1987, la Washington, de către fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov şi fostul preşedinte american Ronald Reagan.