Evenimentul Zilei > Actualitate > Indicii în Vechiul Testament. O cometă va lovi Pământul, în „următorii ani”. Atunci vom avea parte şi de o Minune
Indicii în Vechiul Testament. O cometă va lovi Pământul, în „următorii ani”. Atunci vom avea parte şi de o Minune

Indicii în Vechiul Testament. O cometă va lovi Pământul, în „următorii ani”. Atunci vom avea parte şi de o Minune

Potrivit unui cărturar biblic, o cometă se va ciocni cu Pământul și va provoca dezastre totale în „următorii 10-15 ani”, așa cum prezice cartea Apocalipsa.

David Hareen a declarat pentru Daily Star că există dovezi că Pământul a suferit multe întâlniri strânse cu cometele faţă de ce cred majoritatea astronomilor și că una dintre aceste comete este de așteptat să se întoarcă în următorii zece ani, aducând sfârșitul lumii şi deschizând calea celei de-a doua veniri a lui Isus Hristos.

David își bazează teoria pe studiul său biblic pe tot parcursul vieții, susținând că întâlnirile regulate cu cometele au cauzat multe dintre cele mai dramatice incidente indicate în Vechiul Testament, inclusiv Potopul, distrugerea Sodomei și Gomorei și a marilor boli ale Egiptului.

Cartea sa The High Sign detaliază dovezile acestor efecte și susține că există cel puțin doi vizitatori obișnuiți – un obiect mai mic și o amenințare mai mare și mai devastatoare care traversează orbita Pământului aproximativ la fiecare 2.000 de ani .

El a declarat pentru Daily Star că acest vizitator mai mare și mai puțin frecvent este cel care va anunța sfârșitul

„Cred că va fi cometa veche de 2.000 de ani”, a spus el, „ale cărei dovezi indică faptul că a fost prezentă când Adam și Eva îngroziți au fost alungați din Eden, cu aproximativ 4.000 de ani înainte de Iisus Hristos”. David susține că obiectul a reapărut pe cerul nostru în jurul anului 2000 î.Hr., în timpul Lucrării lui Isus pe Pământ.

El nu crede că a fost steaua văzută de cei Trei Magi când s-a născut Iisus, dar crede că ar putea fi responsabilă pentru „cutremurele și întunericul” raportate atunci după crucificare.

El ne-a spus: „Termenul final ar putea fi în curând, poate în următorii 10 sau 15 ani. Iisus a spus că nimeni, inclusiv el însuși, nu va ști exact când se va întoarce. Acesta ar fi, desigur, ultimul eveniment, care s-ar încheia într-un potop de foc pentru mulți necredincioși, iar cometele sunt explozive, după cum demonstrează evenimentul Jupiter din 1994”.

David crede că creștinii vor fi „transportați la cer” cu puțin timp înainte de impactul final

Printre numeroasele afirmații senzaționale din Cartea lui David se numără aceea că creaturile extraterestre pot fi prezente pe aceste comete. Potrivit lui David, faptul că am observat relativ puține efecte extraterestre în ultimele secole nu este un motiv de liniște. El citează incendiul devastator din Wisconsin din 1871, despre care se spune că ar fi luat mii de vieți.

El scrie: „Corpul principal al fragmentului de cometă s-a prăbușit într-unul din Marile Lacuri pe 7 octombrie 1871 și fragmente și resturi periferice, inclusiv bucăți mici de metan înghețat, acetilenă și alte substanțe chimice, au explodat datorită fricțiunii când a intrat în Pământ. Aşa s-a declanșat Chicago Fire și alte zeci de incendii care au ars simultan în Wisconsin și Michigan, spune el.

Este important de reținut că marea majoritate a astronomilor nu sunt de acord cu afirmațiile lui David

Dar dacă, așa cum a spus el, următorul impact masiv al cometei este prevăzut în următorul deceniu, nu ar trebui să așteptăm mult pentru a vedea dacă are dreptate.

Interesant este că un obiect cu o lățime de 62 de mile, până acum nedescoperit și denumit acum cometa C / 2014 UN271, a fost văzut intrând în sistemul solar în luna iunie a acestui an.

Peter Vereš, astronom la Centrul de Astrofizică Harvard și Smithsonian, spune cu entuziasm: „Vom avea aproape 20 de ani să o studiem.. Sperăm că nu se apropie prea mult, potrivit sursei menționate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.