Evenimentul Zilei > Actualitate > INDECENȚĂ întâmplătoare sau intenţionată? Imaginile +18 oferă toate răspunsurile. GALERIE FOTO
INDECENȚĂ întâmplătoare sau intenţionată? Imaginile +18 oferă toate răspunsurile. GALERIE FOTO

INDECENȚĂ întâmplătoare sau intenţionată? Imaginile +18 oferă toate răspunsurile. GALERIE FOTO

Indecența a depășit orice limite. Momentele jenante au fost surprinse de diferite persoane, care s-au amuzat copios pe seama celor implicați.

Se pare că indecența și ipostazele perverse sunt din ce în ce mai la modă. Femei de pretutindeni au început să se pozele în diferite poziții ispititoare, dar cele mai multe au fost luate pe nepregătite de către amatorii de senzații tari.

Acești amatori de senzații tari sunt, de fapt, simpli trecători, care le-au fotografiat pe divele ce se mândreau cu trupurile lucrate la sală. Unele sunt mai atrăgătoare, altele sunt mai amuzante, depinde de viziunea fiecăruia.

Un lucru știm sigur. Pozele vorbesc de la sine, iar în urma acestora nu mai încape loc de îndoială: Femeile adoră camerele de filmat!

Sursă foto: Klyker

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.