Conform dailymail.co.uk, fetiţa de 8 luni a fost catapultată de pe locul din faţă al maşinii pe care se afla şi a aterizat pe pământ după un zbor de 30 de metri.

Pe pământ este un fel de a spune… De fapt, bebeluşul a intrat miraculos printre barele unui canal fără să păţească nimic. Doar câteva zgârieturi minore au fost văzute pe corpul micuţei la finalul operaţiunii de recuperare a pompierilor din Arkansas (SUA).

Norocul fetiţei a continuat şi după aterizarea în urma căruia avea şanse mari să moară. Un martor a văzut cele întâmplate şi a intervenit imediat pentru a se asigura că micuţa va avea aer.

Astfel, munca salvatorilor a fost uşurată decisiv. “Nu ţipa, nu plângea, cid oar ne aştepta cuminte”, au spus salvatorii, care nu s-au mai întâlnit vreodată cu un asemenea caz.

Imediat după accident, familia micuţei a spus că nu a fost în stare s-o repereze pe cea care a avut parte de un zbor ce putea fi fatal.

Din primele cercetări ale Poliţiei, a reieşit faptul că scaunul copilului nu fusese bine montat, astfel că din zborul acesteia nu a putut fi evitat în momentul în care maşina s-a oprit în loc.

Pentru aceste incidente, şoferul a fost amendat.