Shaun Wayne, în vârstă de 34 de ani, cu cuţitul înfipt în cap, plin de sânge, i-a întrebat calm pe medicii de la primiri urgenţe: “Aveți un doctor liber?”.

Wayne mergea spre serviciu pe bicicletă când fost atacat în orașul Strand din Africa de Sud. Unul dintre agresori l-a înjunghiat în cap cu un cuțit. În urma atacului, lama cuţitului de 15 cm i-a rămas înfiptă în cap. Cei doi hoţi au încercat să-i fure bicicleta, însă Shaun, desi grav rănit, s-a luptat cu ei și a reușit să-i alunge.

Deşi pare incredibil, bărbatul cu cuţitul înfipt în cap şi plin de sânge, s-a urcat pe bicicletă și a mers aproape un kilometru până la un centru de prim-ajutor.

Medicii şocaţi, au chemat ambulanţa pentru a-l transporta pe Wayne la spital. Pentru a nu mai pierde timp, având în vedere starea gravă a bărbatului, unul dintre medici a decis să nu mai aştepte ambulanţa şi l-a transportat pe Wayne cu maşina personală la un spital specializat din apropiere.

Specialiştii susţin că pacientul a fost foarte norocos. Cu toate că lama cuțitului a perforat craniul, el a fost deviat la impactul cu osul și lama s-a deplasat în jos, scrie dailymail.co.uk.

FOTO: Daily Mail

 

Te-ar putea interesa și: